Επιστρέφει το "My Hero Academia" μετά από διάλειμμα ενός Σαββάτου

Εξεταστική περίοδος για τους ήρωες του U.A..

Τα κεφάλια μέσα θα βάλουν, σύντομα, οι ηρωικοί μαθητές του "My Hero Academia". Στις 14 Ιουλίου επιστρέφουν και πρέπει να είναι... καλά διαβασμένοι.

Η τρίτη σεζόν, που ξεκίνησε φέτος στις 7 Απριλίου, θα επιστρέψει με το "Hero Licence Exam" arc, όπως μεταφέρει το comicbook. Αφήνει, όμως, ένα περιθώριο μίας εβδομάδας για να έχουν χρόνο οι μαθητευόμενοι υπέρ-ήρωες να προετοιμαστούν.

Η ανακοίνωση προήλθε από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter

της σειράς.

『僕のヒーローアカデミア』今日放送回「入れ寮」のご視聴ありがとうございました!
真っすぐにヒーローを目指す日常へと戻ってきたデクたち。更に向こうへ、Plus Ultra!!https://t.co/wPMZgQnlWh

次回7/14(土)放送回から、アニメ #ヒロアカ 新章スタート!お楽しみに!#heroaca_apic.twitter.com/vOg7om5rLr

— 僕のヒーローアカデミア_アニメ公式 (@heroaca_anime) 30 Ιουνίου 2018

Οι εξελίξεις του πρώτου μισού της τρίτης σεζόν ήταν εξαιρετικά τεταμένες με τους νέους κακούς που κατέφθασαν και τη μάχη μεταξύ All Might και All For One που κέρδισε τις εντυπώσεις. Όσες μάχες κι αν προκύψουν, όμως, δεν είναι ικανές να αναβάλουν τις εξετάσεις του σχολείου.

Το 52ο επεισόδιο του anime, με τίτλο "Create Those Ultimate Moves", θα χτυπήσει το κουδούνι των εξετάσεων για το προσωρινό δίπλωμα ηρώων. Αποκτώντας το, οι μαθητευόμενοι ήρωες του U.A. θα μπορούν να πολεμούν, νόμιμα πλέον, τις νέες εχθρικές απειλές. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να εξειδικευθούν στις "τελειωτικές" τους κινήσεις μάχης.

Το "My Hero Academia" ( "Boku no Hīrō Akademia" στα ιαπωνικά) πρόκειται για τη σειρά περιπέτειας υπέρ-ηρώων, που πρωτοεκδόθηκε σε manga και, αργότερα, μεταφέρθηκε σε anime με τον ίδιο τίτλο. Αποτελεί την τρίτη επιτυχημένη σειρά του δημιουργού της, Kōhei Horikoshi, μετά από τα "Oumagadoki Zoo" και "Barrage". Το manga άρχισε να εκδίδεται τον Ιούλιο του 2014, ενώ το anime ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2015 και προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2016.

Η ιστορία ακολουθεί τον Izuku Midoriya, ένα από τα "φυσιολογικά" αγόρια που γεννήθηκε χωρίς ίχνος Quirk αλλά θέλει να γίνει σούπερ-ήρωας. Μετά από μία σειρά περιπετειών, ο Izuku θα αποδείξει την αξία του και θα κερδίσει τις πολυπόθητες δυνάμεις που θα τον βάλουν στην ακαδημία U.A, το νούμερο 1 λύκειο για ηρωικούς μαθητές. Εκεί θα αρχίσουν οι πραγματικές μάχες και το καταπονητικό ταξίδι που διένυσαν όλοι οι μεγάλοι ήρωες και που θα ακολουθήσουν οι επόμενοι.

Το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν δεν αργεί γι'αυτό βιαστείτε να ανασυνταχθείτε.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Μεγάλη ανακοίνωση στα σκαριά για το "Yuri on Ice"Πρώτη ματιά στο νέο manga του δημιουργού του BleachΈφυγε ο Harlan Ellison, ένας θρύλος της επιστημονικής φαντασίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα