Τα τέρατα της Ιουρασικής περιόδου μαστίζουν ακόμα τα box office

Αν και με πτώση άνω του 50%.

Το "Jurassic World: Fallen Kingdom" παραμένει στην κορυφή της λίστας των box offices, σε διεθνές επίπεδο, και προβλέπεται να γίνει η τρίτη ταινία της χρονιάς που θα χτυπήσει το ποσό του $1 δις εσόδων και η πρώτη που δεν θα ανήκει στη Disney.

Μαθαίνουμε από το Deadline ότι, μαζί

με το sequel του "Jurassic World" που βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες, η απίθανη οικογένεια του "Incredibles 2", με την τρίτη εβδομάδα προβολής της στη μεγάλη οθόνη, εξακολουθεί να κρατάει τη θέση της στην κορυφαία τριάδα. Αν και, οι δύο ταινίες σημείωσαν μεγάλη πτώση εσόδων, συγκεκριμένα το "Jurassic World" της τάξης του 59.5% και το "Incredibles 2" του 43.3%, οι ήρωες των καρτέλ του "Sicario 2: Soldado" δεν κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Το sequel του "Sicario", ωστόσο, βρέθηκε στην τρίτη θέση των box offices με έσοδα περί των $19 εκατομμυρίων, έναντι των $60 εκ. του "Jurassic World" και των $45 εκ. του "Incredible 2".

Για την Κίνα τα δεδομένα της πρώτης τριάδας αποκλίνουν λίγο αφού, το "Jurassic World: Fallen Kingdom" έχασε τον βασιλικό θρόνο της πρώτης θέσης από την ταινία "Animal World" ("Dongwu shijie"), μία εγχώρια παραγωγή και εκκεντρική μεταφορά του ομότιτλου Manga, στη οποία ο Michael Douglas βρέθηκε σε βασικό ρόλο.Στην Αυστραλία η έναρξη των θερινών διακοπών αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για "δροσερές" ταινίες και έδωσε προβάδισμα στο "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation", το οποίο έκανε και την πρεμιέρα του εκεί. Στην Ινδία έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στη βιογραφική ταινία Sanju.Επιστρέφοντας στα διεθνή box offices και φεύγοντας από τις ταινίες που "πήρανε μετάλλιο", στην τέταρτη θέση προσγειώθηκε η κωμωδία με τίτλο "Unlce Drew", με έσοδα $15.5 εκατομμυρίων. Ακολουθεί το "Ocean's 8", σταθερά στη δεκάδα για τέταρτη εβδομάδα, με πτώση του 30.4% αλλά με $115 εκατομμύρια συνολικών εσόδων. Έβδομος στη γραμμή τερματισμού έφτασε ο Deadpool, με το "Deadpool 2" και, μάλιστα, για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα προβολής.Σύμφωνα με το Box Office Mojo, η κορυφαία δεκάδα ταινιών της τελευταίας εβδομάδας του Ιουνίου έχει ως εξής:Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε) ($60.000.000)Incredible 2 (Οι Απίθανοι 2) ($45.546.00)Sicario: Day of the Soldato (Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών) ($19.015.000)Uncle Drew ($15.500.000)Ocean's 8 (Η συμμορία των 8) ($8.035.000)Tag ($5.635.000)Deadpool 2 ($3.450.000)Sanju ($2.550.000)Solo: A Star Wars Story ($2.293.000)Won't You Be My Neighbor ($2.290.000)

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Στο κυνήγι των box office βγήκαν οι δεινόσαυροι του "Jurassic World: Fallen Kingdom"Οι γυναίκες του "Ocean's 8" κλέβουν την πρωτιά στο Box OfficeΈνας αντιήρωας νικά μια ολόκληρη ομάδα σούπερ ηρώων στο box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα