O σκηνοθέτης του "Doctor Strange" αποχωρεί από την τηλεοπτική μεταφορά του "Snowpiercer"

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα...

Πολικές θερμοκρασίες φαίνονται ότι επικρατούν στο πλατό της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του TNT "Snowpiercer".

Όπως μαθαίνουμε από το THR ο σκηνοθέτης των "Sinister" και "Doctor Strange", Scott Derrickson αρνήθηκε να επιστρέψει για τα επαναληπτικά γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς, εξαιτίας του εξαιρετικά διαφορετικού οράματος του νέου showrunner, Graeme Manson.


Όπως ανέφερέ σε ανάρτησή του στο Twitter,

"Το εβδομηντασέλιδο σενάριο του τηλεοπτικού πιλότου του 'Snowpiercer' ήταν το καλύτερο που έχω διαβάσει. Ο πιλότος μεγάλης διαρκείας που έκανα βασισμένος σε αυτό το σενάριο ίσως είναι η καλύτερη δουλειά μου. Ο νέος showrunner έχει μια δραστικά διαφορετική αντίληψη για την σειρά. Προσπερνάω το δικαίωμά μου να σκηνοθετήσω τα εκτεταμένα επαναληπτικά γυρίσματα".

The 72-page Snowpiercer TV pilot script by @Josh_Friedman is the best I’ve ever read. The feature-length pilot I made from that script may be my best work.

The new show runner has a radically different vision for the show. I am forgoing my option to direct the extreme reshoots.

Scott Derrickson (@scottderrickson) 29 Ιουνίου 2018

Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς κινούταν πάντα σε ένα ελαφρώς ταραγμένο παραγωγικό τοπίο. Ο Josh Friedman είχε αναλάβει την μεταφορά της Κορεάτικης ταινίας με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Tilda Swinton. Παρ' όλα αυτά αν και το TNT συμφώνησε να αναλάβει την σειρά επέλεξε να μην έχει τον Friedman ως μέλος της παραγωγικής ομάδας. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Friedman σε αναρτησή του στο Twitter: "Δεν αποχώρησα λόγω δημιουργικών διαφορών. Το ΤΝΤ επέμενε να απομακρυνθώ ως showrunner επειδή δεν πιστευαν ότι θα ήμουν πειθήνιος. Ελπίζω να βρήκαν κάποιον πιο κοντά στα γούστα τους".

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων showrunner από τον Graeme Manson συν-δημιουργό του "Orphan Black" άλλη μια διαμάχη ξέσπασε με τον Friedman εξαιτίας της άρνησης του Manson να έρθει σε επαφή μαζί του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι David Diggs, Jennifer Connelly και Alison Wright που απεικονίζει τον κόσμο σαν μια άγονη και παγωμένη ζώνη 7 χρόνια μετά την καταστροφή του. Οι επιζήσαντες κατοικούν σε ένα διαρκώς κινούμενο τρένο που ταξιδεύει ανά την υφήλιο καθώς η σειρά εξετάζει ταξικά ζητήματα και πολιτικές επιβίωσης.

Έχοντας αποχωρήσει και από τη συμμετοχή του στο "Locke and Key" του Hulu εξαιτίας της χρονικής του σύγκρουσης με την παραγωγή του "Snowpiercer", o Derrickson αναμένεται να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στην σκηνοθεσία του "Doctor Strange 2" που θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Προς το παρόν η ημερομηνία προβολής του Snowpiercer παραμένει άγνωστη.

Read more on [SITE_NAME]To τηλεοπτικό Snowpiercer χάνει τον showrunner τουΤο TNT έτοιμο να φέρει το "Snowpiercer" στη μικρή οθόνηSnowpiercer: Ηθοποιός σχολιάζει τις διαφορές ανάμεσα σε ταινία και σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα