Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Σιβηρίες, ουρανοξύστες, μητέρες, ένας Ant-Man και μια Σφήκα.

Το καλοκαίρι χτυπάει σιγά σιγά όλο και πιο επίμονα την πόρτα κι ο υδράργυρος ξεκίνησε και πάλι να χτυπάει κόκκινα. Εκτός από θάλασσα, ποιος καλύτερος τρόπος να περάσεις ξέγνοιαστα τη μέρα σου, από ένα θερινό σινεμαδάκι;

Ο μηνιαίος κινηματογραφικός οδηγός του IGN Greece έρχεται ανανεωμένος, γεμάτος trivia, πλοκές, trailer κι όποια άλλη απαραίτητη πληροφορία θα ήθελε να γνωρίζει κάθε κινηματογραφόφιλος

και μη, για να κάνει τις επιλογές του.

Ο Ιούλιος έχει στο πρόγραμμά του από blockbuster-ική δράση και γλυκόπικρα sequel, μέχρι υπερηρωικές περιπέτειες και φυσικά... ανάλαφρες κωμωδίες. Ξεφυλλίστε άφοβα και τρέξτε στα σινεμά! Αυτές είναι οι νέες ταινίες του μήνα (περιεχόμενα ανά εβδομάδα):

Πέμπτη 05/07
Πέμπτη 12/07
Πέμπτη 19/07
Πέμπτη 26/07

Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

Ant-Man and the Wasp (Ο Αντ-Μαν και η Σφήκα)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Το sequel του Ant-Man, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του μικροσκοπικού υπερήρωα το 2015 κι αναστάτωσε έτσι τον αρχικό προγραμματισμό της Marvel, έρχεται από τον Peyton Reed (The Breaku-Up, Bring it On), σκηνοθέτη και της πρώτης ταινίας, με τις δύο σεναριογραφικές ομάδες να αποτελούνται από τους Chris McKenna και Erik Sommers, και Paul Rudd, Andrew Barrer και Gabriel Ferrari. Η ταινία διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Captain America: Civil War" (2016), όπως ακριβώς και τα "Black Panther", "Avengers: Infinity War" και "Spider-Man: Homecoming", κι αποτελεί την 20η ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, όπως και κομμάτι της Τρίτης Φάσης.

Πλοκή: Μετά το τέλος του "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος", ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση που του αναθέτουν η Hope Ban Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στη Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να καλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip "T.I." Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne

Secuestro (Απαγωγή)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Ο Ισπανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Oriol Paulo, που μας έχει χαρίσει τα "Invisible Guest" (Contratiempo) και "The Body" (El Cuerpo), έρχεται τώρα σε ρόλο μόνο σεναριογράφου και με σκηνοθέτη την Mar Targarona για το θρίλερ "Secuestro" (αγγλ. τίτλος "Boy Missing").

Πλοκή: Η Πατρίτσια ντε Λούκας, μια κορυφαία δικηγόρος, βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος. Λίγες ώρες μετά, το παιδί εμφανίζεται γεμάτο μώλωπες και καταϊδρωμένο, ισχυριζόμενο πως το απήγαγε ένας άντρας, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και αφού δείξει φωτογραφίες υπόπτων στον μικρό Βίκτορ, ο κύριος ύποπτος συλλαμβάνεται. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι ακλόνητα και ο υποτιθέμενος απαγωγέας αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία. Η Πατρίσια, φοβισμένη για την ασφάλεια του γιου της, παρασύρεται και υποκύπτει, ως μητέρα, σε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ πριν: παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Η κατάσταση κλιμακώνεται εκτός ελέγχου και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Cast: Blanca Portillo, Antonio Dechent, Vicente Romero, Andrés Herrera, José Coronado

Borg McEnroe (Όλα για τη Δόξα)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, το ματς μεταξύ Rafael Nadal και Roger Federer στον τελικό των αντρών το 2008 στο Γουίμπλεντον να θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του τένις, όμως σχεδόν 30 χρόνια πριν, οι ειδικοί του ESPN είχαν να μιλάνε με περίσσιο θαυμασμό για τον τελικό του 1980 μεταξύ Björn Borg και John McEnroe, δύο αξιοσημείωτες περσόνες του τένις με μια διάσημη μόνιμη κόντρα που άνθιζε σε κάθε τους παιχνίδι. Αυτόν ακριβώς τον περίφημο αγώνα και τη διαμάχη έρχεται να μας αναδείξει και να υπενθυμίσει η νέα ταινία του Δανού σκηνοθέτη και ντοκιμαντερίστα, Janus Metz, με τους Borg και McEnroe να ενσαρκώνονται από τους Sverrir Gudnason και Shia LaBeouf, αντίστοιχα.

Πλοκή: Η ιστορία της μεγαλύτερης μονομαχίας στο τένις την δεκαετία του '80 μεταξύ του ήρεμου Björn Borg και του εκρηκτικού John McEnroe.

Cast: Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny, Robert Emms, Jason Forbes, Björn Granath

C' Est la Vie! (Έτσι Είναι η Ζωή)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Το σκηνοθετικό δίδυμο που το 2011 μάς χάρισε το "Intouchables" (Άθικτοι), επιστρέφει τρία χρόνια μετά την τελευταία του ρομαντική, δραματική κομεντί "Samba", για να μας φέρουν τη γαλλική κωμωδία "C'est la Vie!" (ή αλλιώς "Le Sens de la fête" ή αλλιώς "Έτσι είναι η Ζωή"), στην οποία όμως δεν πρωταγωνιστεί ο Omar Sy, όπως στις δύο τελευταίες τους ταινίες. Το φιλμ προβλήθηκε στο τμήμα των Gala Παρουσιάσεων του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο το 2017.

Πλοκή: O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του ο Πιέρ και η Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: Έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και κάθε στιγμή ευτυχίας θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.

Cast: Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Vincent Macaigne, Alban Ivanov, Suzanne Clément

The Mercy (Η Μέρα της Επιστροφής μου)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του "Τhe Theory of Everything", James Marsh, σκηνοθετεί το σενάριο του Scott Z. Burns για να μας φέρει το βιογραφικό δράμα "The Mercy", το οποίο αφορά την πραγματική ιστορία της καταστροφικής προσπάθειας του ερασιτέχνη ναυτικού Donald Crowhurst , ο οποίος αποπειράθηκε να ολοκληρώσει τη ρεγκάτα Sunday Times Golden Globe Race το 1968, καθώς και τις προσπάθειές του να συγκαλύψει την αποτυχία του. Στο soundtrack της ταινίας έχουμε τον Ισλανδό Jóhann Jóhannsson, ο οποίος απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2018, κάνοντας το "The Mercy" μία από τις τελευταίες ταινίες που φέρουν τη μουσική του, μαζί με το "Mary Magdalene".

Πλοκή: Η αποτυχημένη προσπάθεια του ιστιοπλόου Donald Crowhurst να κερδίσει την ρεγκάτα Χρυσή Σφαίρα του1968 καταλήγει με σκανδαλώδη τρόπο να ταξιδεύει μόνος ανά τον κόσμο μέσω θαλάσσης.

Cast: Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis, Ken Stott, Jonathan Bailey

Hotel Salvation (Η Σωτηρία της Ψυχής)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Το "Hotel Salvation" πρόκειται για το ντεμπούτο του Shubhashish Bhutiani. Η ταινία από την Ινδία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας στο πρόγραμμα για νέους σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο Biennale College και κέρδισε το Βραβείο Unesco για την ανθρωπιστική ματιά του. Στη συνέχεια η ταινία ταξίδεψε στα Φεστιβάλ του Μπουσάν, του Ντουμπάι, του Γκέτεμποργκ, του Μονάχου, του Σαν Φρανσίσκο και του Σίδνεϊ, ανάμεσα σε άλλα, ενώ έχει διανεμηθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Εκπροσωπώντας το νέο κύμα κινηματογραφιστών από την Νοτιοανατολική Ασία, ο εικοσιεξάχρονος Μπουτιανί εξερευνά οικουμενικά θέματα όπως το πέρασμα του χρόνου, η θνητότητα και το νόημα της ζωής αλλά και τις παραδόσεις της Ινδικής κουλτούρας μέσα από μια πανανθρώπινη συγκινητική ιστορία ελπίδας διαποτισμένη με μοναδικό χιούμορ και με τα αξέχαστα τοπία της ιερής πόλης του Βαρανάσι να προσφέρουν ένα αλησμόνητο σκηνικό. Ο Adil Hussain στον ρόλο του γιου μας είναι γνωστός για έναν από τους βασικούς ρόλους στην ταινία του Ang Lee, Η Ζωή του Πι, ενώ ο Lalit Behl στο ρόλο του πατέρα πρωταγωνιστούσε στην ταινία Η Πεταλούδα (Titli) που είχε προβληθεί στο τμήμα Un Certain Regard του Φεστιβάλ Καννών. Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε ότι στο ρόλο της μητέρας συναντάμε την Geetangali Kulkarni, πρωταγωνίστρια του "Δικαστηρίου".

Πλοκή: Ο Ρατζίβ αναγκάζεται να παρατήσει τα πάντα ώστε να εκπληρώσει την τελευταία και παράξενη επιθυμία του πατέρα του να ταξιδέψει στο Βαρανάσι για να σώσει την ψυχή του. Το ταξίδι που ακολουθεί αναγκάζει τους δύο άντρες να επανασυνδεθούν ο ένας με τον άλλον και με τον κόσμο γύρω τους.

Cast: Adil Hussain, Lalit Behl, Geetanjali Kulkarni, Palomi Ghosh, Navnindra Behl, Anil K Rastogi

The Summit (Ο Πρόεδρος)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05 Ιουλίου

Το πολιτικό δραματικό θρίλερ "The Summit" (ισπ. τίτλος "La Cordillera") έρχεται από τον βραβευμένο στις Κάννες σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Santiago Mitre (La patota, Los posibles), με τον ίδιο να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Mariano Llinás. Το αργεντίνικο φιλμ προβλήθηκε στο τμήμα του Un Certain Regard του Φεστιβάλ των Καννών το 2017.

Πλοκή: Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής. Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;

Cast: Ricardo Darín, Dolores Fonzi, Érica Rivas, Elena Anaya, Daniel Giménez, Alfredo Castro

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 12 Ιουλίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 12 Ιουλίου.

Skyscraper (Ο Ουρανοξύστης)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Ο Rawson Marshall Thurber, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που μάθαμε κυρίως μέσα από κωμωδίες όπως "Central Intelligence", "Dodgeball: A True Underdog Story" και "We're the Millers", φέρνει τον Dwayne Johnson σε μια ακόμα ταινία δράσης, μόνο που αυτήν τη φορά τα βάζει με έναν... ουρανοξύστη.

Πλοκή: Ο Dwayne Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα περιπέτεια καταστροφής ως πρώην FBI επικεφαλής διάσωσης ομήρων και βετεράνος πολέμου, που πλέον απασχολείται αξιολογώντας την ασφάλεια σε ουρανοξύστες.. Σε μια αποστολή στην Κίνα, θα δει το πιο ψηλό και ασφαλές κτήριο του κόσμου, να καταρρέει και οι υπαίτιοι να τον καταδεικνύουν ως ένοχο.

Cast: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor

American Αnimals (Μια Αμερικάνικη Ληστεία)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Ο ντοκιμαντερίστας Bart Layton (16 for a Day, Becoming Alexander) έρχεται έξι χρόνια μετά το "Imposter" για την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία ληστείας που διέπραξαν φοιτητές στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Transylvania στο Λέξινγκτον του Κεντάκι το 2004. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Sundance τον Ιανουάριο του 2018.

Πλοκή: Η αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων που θα προσπαθήσουν να βγάλουν εις πέρας μια από τις πιο τολμηρές ληστείες τέχνης στην ιστορία των ΗΠΑ.

Cast: Evan Peters, Barry Keoghan, Blake Jenner, Jared Abrahamson, Udo Kier, Ann Dowd

Hotel Transylvania 3 (Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Τα τέρατα του διάσημου franchise Hotel Transylvania επιστρέφουν για καλοκαιρινές αποδράσεις με την τρίτη κατά σειρά ταινία, ονόματι "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation" και sequel στην δεύτερη ταινία της σειράς, του 2015. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Genndy Tartakovsky και γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Michael McCullers. Σχεδόν όλο το cast θα επιστρέψει για να ξαναδώσει τις φωνές του στους πολυάριθμους χαρακτήρες της animation ταινίας.

Πλοκή: Η γνωστή μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Cast: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Mel Brooks
Cast μεταγλώττισης: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Ντρακ), Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου (Έρικα)

The Brits are Coming

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Το "The Brits Are Coming", που κυκλοφορεί στο εξωτερικό και με τον τίτλο "The Con is On", πρόκειται για ένα heist φιλμ, σκηνοθετημένο από τον James Oakley και γραμμένο από τον ίδιο και τον σεναριογράφο Alex Michaelides, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στα "The Devil You Know" και "Alice".

Πλοκή: Σε μια προσπάθεια να ξεπληρώσει ένα μεγάλο χρέος σε μια διαβόητη γκάνγκστερ, ένα ζευγάρι con-artist, οι Harriet και Peter Fox, καταφεύγει από την Αγγλία στο Λος Άντζελες και σχεδιάζει μια ληστεία κοσμημάτων.

Cast: Tim Roth, Uma Thurman, Alice Eve, Sofía Vergara, Maggie Q

Lord Give me Patience (Κηδεία Είναι, θα Περάσει)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Ο Álvaro Díaz Lorenzo (La despedida, Café solo o con ellas) έρχεται φέτος το καλοκαίρι στη χώρα μας με την ισπανική κωμωδία "Lord, Give Me Patience" (ισπ. τίτλος "Señor, dame paciencia"), με την παραγωγική ομάδα της ταινίας να είναι ίδια με αυτή των "La Isla Minima" και "El Cuerpo".

Πλοκή: H ζωή ενός συντηρητικού, παραδοσιακού ανδρός αναποδογυρίζει όταν η σύζυγος του πεθαίνει σε ατύχημα και πρέπει να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ, ξεκινώντας έτσι ένα road trip έχοντας στο πλευρό του τον gay γιο του, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και δυο χρόνια, από τότε που του εκμυστηρεύτηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τον αρραβωνιαστικό του, έναν Βάσκο με Σενεγαλέζικες ρίζες, τη μεγαλύτερη κόρη του και τον άνδρα της, έναν Καταλανό που συνηθίζει να μην πληρώνει ποτέ και τίποτα, και την μικρότερη κόρη του με το νέο της φίλο, έναν επαναστάτη, αριστερό hippie. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τις ζωές, θα τους ανοίξει τα μάτια και μαζί τις καρδιές.

Cast: Jordi Sánchez, Rossy de Palma, Megan Montaner, Silvia Alonso, Eduardo Casanova

Escape Plan 2: Hades (Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Το sequel της ταινίας "Escape Plan" του 2013, έρχεται δια χειρός Steven C. Miller (Marauders, Arsenal, First Kill). Η αμερικανική ταινία δράσης "Escape Plan 2: Hades" θα δει την επιστροφή των Sylvester Stallone και Curtis "50 Cent" Jackson, να αναλαμβάνουν και πάλι τους ρόλους τους, Ray Breslin και Hush, αντίστοιχα.

Πλοκή: Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει.

Cast: Sylvester Stallone, Curtis "50 Cent" Jackson, Dave Bautista, Huang Xiaoming, Jaime King, Jesse Metcalfe, Titus Welliver, Wes Chatham

Metti La Nonna In Freezer (Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Οι Ιταλοί σκηνοθέτες Giancarlo Fontana και Giuseppe Stasi, έρχονται μετά τις συνεργασίες τους στα "Amore oggi" και "Un' Esperienza da Oscar", με άλλη μία ιταλική κωμωδία, με το σενάριο να υπογράφει ο Fabio Bonifacci (Si può fare, Loro chi?, Diverso da chi?).

Πλοκή: Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει και εκείνο; Αυτό είναι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία τής χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, "παγώνει" τη γιαγιά, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος - και ίσως λίγο αδέξιος - αξιωματικός της οικονομικής αστυνομίας, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να "λιώνει" κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο.

Cast: Fabio De Luigi, Miriam Leone, Lucia Ocone, Marina Rocco, Francesco Di Leva, Carlo Luca De Ruggieri, Maurizio Lombardi, Barbara Bouchet

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουλίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουλίου.

Mamma Mia: Here We Go Again!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Ιουλίου

Το "Mamma Mia", ένα από τα πιο γνωστά μιούζικαλ του West End που βασίστηκε στη μουσική των Abba, θα δει φέτος, δέκα χρόνια μετά, μια ρομαντική μουσική συνέχεια, με το αρχικό cast να επιστρέφει στους ρόλους του. Το "Mamma Mia! Here We Go Again" έρχεται από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Ol Parker (Imagine Me & You, The Best Exotic Marigold Hotel), με την ιστορία να έρχεται από τους Parker, Catherine Johnson και Richard Curtis. Η ταινία, σε αντίθεση με την πρώτη, δεν γυρίστηκε στη χώρα μας, αλλά στο νησί Βις, στην Κροατία.

Πλοκή: Στο sequel του επιτυχημένου μιούζικαλ "Mamma Mia", η έγκυος Sophie έχει αρχίσει να έχει έντονες αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρει κι έτσι θα ακόμα περισσότερα για το παρελθόν της μαμάς της, Donna, και της σχέση της με τους τρεις άνδρες της ζωής της.

Cast: Meryl Streep, Lily James, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Jeremy Irvine, Colin Firth, Julie Walters, Christine Baranski, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Cher

Siberia

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Ιουλίου

Μετά το σκηνοθετικό και σεναριογραφικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλη μήκους (Frank & Lola, 2016), ο Matthew Ross, έρχεται με σενάριο του Scott B. Smith (The Ruins, A Simple Plan, Civil), για να μας δώσει το ρομαντικό crime θρίλερ, "Siberia", με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves.

Πλοκή: Όταν στραβώσει μια επιχειρηματική συμφωνία στην Ρωσία, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών (Keanu Reeves) και η ερωμένη του (Ana Ularu), θα βρεθούν σε ένα θανάσιμο σταυροδρόμι ανάμεσα στον αγοραστή και την ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών.

Cast: Keanu Reeves, Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff, Molly Ringwald

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουλίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουλίου.

Charming (Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου

Το "Charming" πρόκειται για την animation μουσική κωμωδία, σκηνοθεσίας και σεναρίου Ross Venokur, του οποίου του ήρθε η ιδέα για την ιστορία του Πρίγκιπα που έχει αρραβωνιαστεί με όλες τις διάσημες πριγκίπισσες, διαβάζοντας παραμύθια για τις τρεις κόρες του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παραγωγός του επιτυχημένου "Shrek" επιστρέφει με το "Charming" στην ενεργό δράση.

Πλοκή: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Cast: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Avril Lavigne, Ashley Tisdale, G.E.M., Sia
Cast μεταγλώττισης: Κωνσταντίνος Καϊκής, Βάσια Λακουμέντα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαρία Ζερβού, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Στέφανος Κοσμίδης, Έβελυν Ασουάντ

On Chesil Beach (Ανεκπλήρωτος Γάμος)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου

Το βρετανικό δράμα "On Chesil Beach", σκηνοθετήθηκε από τον Dominic Cooke, ο οποίος εδώ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και γράφτηκε από τον Ian McEwan, προσαρμόζοντας το ομώνυμο μυθιστόρημά του τού 2007. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο, στο τμήμα των Ειδικών Παρουσιάσεων.

Πλοκή: Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Έντουαρντ και η Φλόρενς, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται... Σε αυτό το ξενοδοχείο με θέα την παραλία Σεσίλ, αυτοί οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς. Μία προσαρμογή της ομώνυμης νουβέλας του Ίαν ΜακΓιούαν, η οποία κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στην Ακτή» από τις Εκδόσεις Πατάκη. Μια ιστορία για το πώς μπορούν ολόκληρες ζωές να μεταμορφωθούν από μία χειρονομία που δεν έγινε ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε ποτέ.

Cast: Saoirse Ronan, Billy Howle, Emily Watson, Anne-Marie Duff, Samuel West, Adrian Scarborough, Bebe Cave

El Aviso (Το μυστικό της Πεταλούδας)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας "Ποιος κλέβει ποιόν" και τους παραγωγούς των ταινιών "Ο αόρατος επισκέπτης" και "Το μυστικό στα μάτια της", έρχεται ένα ακόμα δραματικό θρίλερ ισπανικής καταγωγής.

Πλοκή: Ο 10χρονος Νίκο λαμβάνει ένα απειλητικό γράμμα που τον προειδοποιεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Κανείς δεν τον πιστεύει. Ο μόνος του σύμμαχος είναι ένας άγνωστος που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά.

Cast: Raúl Arévalo, Aura Garrido, Belén Cuesta, Antonio Dechent, Aitor Luna, Hugo Arbues

Ποιες ταινίες σας έκαναν το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Η Jessica Chastain είναι η ζωγράφος και ακτιβίστρια Caroline Weldon στο trailer του "Woman Walks Ahead"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 25/06 - 01/07"Doctor Who" και "Downton Abbey" πινελιές αποκτά η ταινία Eternal Beauty"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
οδηγος, captain america, rafael nadal, roger federer, colin firth, rachel weisz, dwayne johnson, adam sandler, selena gomez, uma thurman, road trip, sylvester stallone, mamma mia, meryl streep, amanda seyfried, pierce brosnan, keanu reeves, demi lovato, καλοκαιρι, ign, δραση, sequel, wasp, marvel, reed, paul, gabriel, ferrari, civil, black, avengers, infinity, scott, hope, lilly, david, douglas, pfeiffer, μώλωπες, γιου, nadal, federer, espn, borg, john, νέα, jason, est, φιλμ, μαξ, σεφ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, james, δραμα, times, golden, globe, race, hotel, biennale, unesco, lee, πετρελαιο, ricardo, central, dwayne, Johnson, fbi, roland, byron, noah, alexander, ηπα, franchise, summer, animation, adam, selena, gomez, key, oakley, devil, χρεος, fox, tim, eve, maggie, κηδεία, road, trip, escape, arsenal, sylvester, jackson, ray, king, giuseppe, oscar, χρεοκοπια, λύση, luigi, mia, west, end, abba, imagine, pierce, lola, smith, ρωσία, ana, shrek, επιρροή, ashley, beach, ελλαδα, watson, duff, bebe, luna, hugo, facebook, twitter, woman, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, βιογραφικο, Γόνδολες της Βενετίας, Λιμάνι του Σίδνεϊ, oscar 2011, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, θερινη ωρα, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, dwayne johnson, uma thurman, ign, υδραργυρος, oakley, ρωσία, αντ, ανδρος, αστυνομια, αφισες, γαμος, ηπα, θαλασσα, θριλερ, ινδια, ιχνος, κινα, κοντρα, κωμωδιες, μητερα, μουσικη, νησι, ντουμπαι, οθονες, παιχνιδια, πηνελοπη, προγραμμα, σεφ, σφαιρα, σωτηρια, ταινιες, φωτογραφιες, ωρα, abba, ant, fbi, federer, james, luna, ricardo, scott, selena gomez, times, watson, αγαπη, αγνωστος, αρθρο, αξιζει, αμφιβολιες, αορατος, ασια, ατυχημα, αφθαρτος, βετερανος, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γιου, γραμμα, διλλημα, δωσει, διδυμο, εγκυος, εγινε, ελενα, εμφυλιος, εξι, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, χιονατη, θεα, ικη, φιλμ, εκδοσεις, κυμα, κροατια, κωμωδια, ληστειες, λύση, λογια, μαμας, μαξ, ματια, μηνες, μυστικο, μιουζικαλ, μικρο, μπορειτε, μαρια, μυθιστορημα, μυστικα, μώλωπες, νεες ταινιες, νικο, νυχτα, νοημα, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, οικογενεια, παραμυθια, παιδι, πεταλουδα, πετριδης, πλοιο, προβληματα, πριγκιπας, πορτα, ψυχη, ρει, ρολο, σεναριο, συνεχεια, συντομα, συνταξη, σειρα, σκηνοθετες, σφηκα, σχολειο, τμημα, τοπια, τοροντο, τρια, τριτη, τιτλος, φυλακη, φεστιβαλ, φυσικα, φορα, χιουμορ, χρυση, κωνσταντινος, ωρες, adam sandler, αντρες, amanda seyfried, ana, animation, adam, arsenal, ασφαλεια, ashley, summer, beach, bebe, biennale, byron, sequel, civil, colin firth, douglas, demi lovato, devil, david, dwayne, eve, road, espn, est, φυλακες, fox, franchise, duff, gabriel, john, golden, gomez, hope, ηρωας, hotel, hugo, χωρα, ιουλιος, jackson, jason, giuseppe, keanu reeves, key, king, κομματι, κορες, καρδιες, καρδια, lee, lilly, lola, luigi, marvel, meryl streep, maggie, mia, μια φορα, nadal, borg, infinity, noah, paul, ομαδες, ορχηστρα, παιχνιδι, pfeiffer, pierce, pierce brosnan, rachel weisz, rafael nadal, reed, road trip, roger federer, roland, race, ray, selena, sylvester stallone, sylvester, smith, ταξιδι, tim, trip, θεματα, unesco, globe, wasp, west, ξεκινησε, χερια, γιαγια, ζευγαρι, ζωγραφος
Τυχαία Θέματα