Επίσημη η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν του "True Detective"

Μαζί έρχονται και καινούργιες φωτογραφίες.

Για την τρίτη του σεζόν επιστρέφει τον Ιανουάριο το "True Detective", με τον βραβευμένο με Όσκαρ Mahershala Ali στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και έχει μερικές καινούργιες φωτογραφίες για να εντείνει την περιέργεια.

Μαζί με τον πρωταγωνιστή στο cast βρίσκονται οι Carmen Ejogo και Stephen Dorff. Η μεγάλη επιστροφή έχει οριστεί για την 13η Ιανουαρίου, του 2019, και σύμφωνα με το HBO

η νέα σεζόν θα αφηγηθεί την ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά του Όζαρκς, και ένα μυστήριο που βαθαίνει με τις δεκαετίες και εξελίσσεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ο Ali πρωταγωνιστεί ως Wayne Hays, ένας αστυνόμος της πολιτείας από το Βόρειο-Δυτικό Αρκάνσας.

Τις εικόνες από την τρίτη σεζόν μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Παρόμοια με την πρώτη σεζόν του εγκληματικού δράματος του Nic Pizzolatto, η νέα σεζόν θα διεξαχθεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα δείχνει τον Ali ως νεαρό ντετέκτιβ και ως άντρα μεγαλύτερης ηλικίας, παράλληλα. Στην πρώτη σεζόν είδαμε τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson να επιλύουν τα τότε εγκλήματα, ενώ στη δεύτερη τη σκυτάλη παρέλαβαν οι Vince Vaughn, Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch και Kelly Reilly. Ο δεύτερος κύκλος έκανε το ντεμπούτο του το 2015, αφήνοντας ένα κενό τριών χρόνων μέχρι να επιστρέψει η σειρά που κέρδισε μεγάλο κοινό και 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Η τρίτη σεζόν πέρασε μερικές δυσκολίες μέχρι να πάρει το πράσινο φως, και ακόμα και τότε συνάντησε ένα ακόμα εμπόδιο, καθώς αποχώρησε ο ένας εκ των δύο σκηνοθετών της, Jeremy Saulnier, λόγω του φορτωμένου του προγράμματος. Στη νέα σεζόν θα ηγηθούν τελικά ο δημιουργός της, Νic Pizolatto, μαζί με τη νέα προσθήκη στη σκηνοθετική ομάδα, Daniel Sackheim.

Η οριστική ημερομηνία πρεμιέρας έκλεισε για τις 13 Ιανουαρίου και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις εξελίξεις.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΈνα νέο trailer δίνει μυστηριώδεις πληροφορίες για τις εξελίξεις στο "True Detective"Αλλαγή σκηνοθετικής φρουράς στον τρίτο κύκλο του "True Detective"H νεώτερη προσθήκη του "True Detective" είναι ο Scoot McNairy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα