Destiny 2: Horde και Halloween χαρές στο Festival of the Lost

Ετοιμάστε τις διαγαλαξιακές κολοκύθες.

Η Bungie "έφερε στο φως" περαιτέρω πληροφορίες γύρω από το Festival of the Lost, στο οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και ένα ολοκαίνουριο horde-style mode.

Το event θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα επικεντρώνεται στην Eva Levante, η οποία "αγνοείται" ύστερα από τα γεγονότα του Forsaken expansion.

Παρόλα

αυτά, η μεγαλύτερη προσθήκη, που θα φέρει το event, θα είναι το Haunted Forest, όπου οι παίκτες θα προσπαθήσουν μέσα σε 15 λεπτά να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, αντιμετωπίζοντας ατελείωτες ορδές από ghouls και δαίμονες. Αν θα προσπαθήσετε να περάσετε αυτή τη δοκιμασία solo ή με παρέα, είναι μια επιλογή που πέφτει στα "χέρια" σας.

Ακόμη, θα υπάρξει και ένα νέο quest line, όπου οι παίκτες θα εκδικηθούν τον δολοφονημένο NPC Master Ives, λαμβάνοντας ταυτόχρονα rewards κάθε εβδομάδα.

Ακολουθώντας το ανατριχιαστικό μοτίβο του Halloween, στο Festival of the Lost θα υπάρξουν και νέα Triumphs, σε συνδυασμό με daily bounties, τα οποία θα "κρύβουν στο τέλος τους" Fragmented Souls, για να αγοράσετε τις νέες μάσκες ή το νέο Horror Story Legendary Auto Rifle.

Τέλος, όλοι παίκτες θα λάβουν ένα Ephemeral Engram, για κάθε φορά που θα κάνουν level up "πάνω από το level cap" και θα το αποκτήσουν μαζί με ένα Steadfast Engram, το οποίο διπλασιάζει τα Bright Engrams, που αποκτά κανείς κατά τη διάρκεια του Festival of the Lost. Τα Ephemeral Engrams μπορείτε να τα βρείτε και από την Tess Everis στο Tower.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceDestiny 2 Festival of the LostDestiny 2: Επιστρέφει το Festival of the LostΗ Bungie κατοχυρώνει μυστηριώδες trademark

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα