Ένας κύβος κάνει την εμφάνισή του στο Fortnite

Ένας μώβ μυστηριώδης κύβος.

Ένας μυστηριώδης τεράστιος μώβ κύβος έκανε πριν από λίγες ώρες την εμφάνισή του στο χάρτη του Fortnite:BR και μάλιστα στο σημείο που χτυπούσαν οι κεραυνοί πριν από λίγες ημέρες!

Χθες, ο dataminer @FNBRLeaks δημοσίευσε ένα screenshot από αρχεία που έχουν σχέση με τον κύβο. Παράλληλα, βρέθηκαν αρχεία για τον κεραυνό αλλά και για κάποιο πύραυλο, που αναφέρεται φυσικά στο event του Season 4.

Αν νομίζατε ότι μερικοί κεραυνοί εδώ και εκεί θα ξεκινούσαν ολόκληρο πόλεμο στο Reddit, φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα. Ο εν λόγω

κύβος είναι αρκετά μεγάλος και έχει ορισμένες περίεργες ιδιότητες. Λειτουργεί περίπου σαν Bouncer, χωρίς να κόβει το fall damage, ενώ δεν του αρέσει καθόλου να τον βαράνε με pickaxe ή άλλα όπλα.

Αν ήταν να μαντέψουμε, θα λέγαμε ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζεται για το Season 6. Η νεκρική σιγή από πλευράς Epic κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα, με απίστευτες θεωρίες που συνδέουν όλη την ιστορία του παιχνιδιού να πλάθονται συνεχώς.

Λέτε κάποια να βγάζει και νόημα; Μοιραστείτε τη μαζί μας στα comments!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε το νέο Fortnite itemΈρχεται νέο 50's Mode στο FortniteFortnite: Το μεγάλο Rift θα εξαφανιστεί πολύ σύντομα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα