Τον Joaquin Phoenix "δεν τον νοιάζει" η άποψή σου για τον Joker του

"Ποιος νοιάζεται, ποιος νοιάζεται;"

Ο Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στην αυτόνομη ταινία "Joker" αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθει και την πίεση για το πώς θα υποδυθεί τον μοναδικό, αυτόν, χαρακτήρα.

Μιλώντας στο IndieWire, ο Phoenix δεν έδειξε ότι έχει και μεγάλη διάθεση να συζητήσει για το "Joker" ενώ βρίσκεται σε συνέντευξη για

το "The Sisters Brothers", παρ' όλα αυτά, μίλησε λίγο για το πώς οι οπαδοί θα μπορούσαν να αντιδράσουν στη δική του απεικόνιση του Joker.

"Δεν με νοιάζει", είπε ο Phoenix. "Δεν κάθομαι να σκεφτώ τόσο πολύ τι πιστεύει και τι σκέφτεται ο κόσμος. Ποιος νοιάζεται, ποιος νοιάζεται; Η προσέγγισή μου σε κάθε ταινία είναι η ίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ιδέα του χαρακτήρα και του σκηνοθέτη."

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Phoenix αποκάλυψε ότι η επερχόμενη ταινία με τον Joker τον τρομάζει, λέγοντας ότι, "Νιώθω ότι είναι κάτι μοναδικό, κατά κάποιο τρόπο είναι ένας άλλος κόσμος, και μάλλον, ως επί το πλείστον, με τρομάζει απίστευτα πολύ. Μπορεί να είναι το πράγμα που με τρομάζει περισσότερο στη ζωή μου".

Αν και η αμφιθυμία του για την αντίδραση των fans μπορεί να φαίνεται λανθασμένη σε κάποιους, ο ηθοποιός νοιάζεται για αυτό το επερχόμενο έργο, αναφέροντας το πάθος που έχει ο σκηνοθέτης Todd Phillips για την ταινία.

Η ταινία ονομάζεται, απλά, "Joker" και είναι η ιστορία προέλευσης του χαρακτήρα, η οποία θα διαδραματίζεται την δεκαετία του 1980. Η ταινία σκοπεύει να είναι περισσότερο ένα πικρό δράμα εγκλήματος από μια τυποποιημένη ταινία ταινιών κόμικς. Το "Joker" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.IGN GreeceO "Joker" του Joaquin Phoenix φαίνεται ότι βρίσκει τη μητέρα τουΟ Robert De Niro βρίσκεται πολύ κοντά στο cast της ταινίας "Joker"SDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα