Τη σταμάτησε η Γουλβς και τα δοκάρια!

Η Γουλβς κατάφερε να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Ο Μπολί άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό για τη Γουλβς, σκοράροντας με το χέρι, χωρίς να το αντιληφθεί ο διαιτητής. Η Σίτι, όπως αναμενόταν πίεσε, όμως κατάφερε απλά να ισοφαρίσει με το πρώτο γκολ του Λαπόρτ στο πρωτάθλημα στο 69ο λεπτό.

Στο 20ο λεπτό ο επόπτης υπεδειξε ορθώς σε θέση οφσάιντ τον Χιμένες και ακύρωσε το γκολ
της Γουλβς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τρία δοκάρια στο παιχνίδι, δύο με τον Αγκουέρο και ένα με τον Στέρλινγκ. Αρχικά με Αγκουέρο και Στέρλινγκ στο 20ο και 21ο λεπτό και στο φινάλε και πάλι με τον Αγκουέρο στο 95' από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας των νεοφώτιστων, Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις σταμάτησε τις προσπάθειες των παικτών της Σίτι.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τη Σίτι στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κέρδισε τον δεύτερο βαθμό της στην κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουλβς κατάφερε να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον Οκτώβριο του 2010.

Ο Κόνορ Κόντι της Γουλβς δήλωσε μετά το τέλος του ματς: "Ήταν μια πολή καλή ημέρα, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε στην κορυφαία κατηγορία! Η Σίτι είναι μια φανταστική ομάδα, που κυκλοφορεί άψογα την μπάλα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, οπότε θεωρώ πως η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αξίζαμε ένα γκολ, ανεξαρτλητως αποτελέσματος. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου κι έτσι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι!"

Απο πλευράς Σίτι ο Κάιλ Γουόκερ είπε: Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει κι εμείς οι αμυντικοί να απειλουμε περισσότερο. Είναι μια αρκετά δύσκολη έδρα, αρκετές ομάδες θα αφήσουν βαθμούς εδώ. Είναι δύσκολο για τους διαιτητές να τα βλέπουν όλα, ήταν ένα άδικο γκολ, αλλά δώσαμε τα πάντα για την ισοφάριση.
Keywords
Τυχαία Θέματα