Εμφάνιση στο "Death Stranding" θα κάνει ο Conan O'Brien

Τι ποιον λόγο άραγε;

Ο γνωστός παρουσιαστής Conan O’Brien θα κάνει μια cameo εμφάνιση στο επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι "Death Stranding".

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στο κανάλι του στο YouTube. Σε αυτό βλέπουμε τον O’Brien να επισκέπτεται την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, Kojima

Productions στο Τόκιο. Αφού του παρουσιάζουν το "Death Stranding" του ζητάνε να πάρει μέρος σε αυτό. Ο O’Brien συμφωνεί και έτσι ξεκινά ψηφιακή ενσωμάτωση του παρουσιαστή στο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε η Kojima σε δημοσίευσή της στο Τwitter, ο χαρακτήρας του O’Brien - The Wondering MC, όπως είναι το όνομά του - θα χαρίζει το Sea Otter Suit όταν τον συναντήσεις. Με αυτό θα μπορείτε να ντύσετε τον Sam ως θαλάσσια ενυδρίδα και να τον κάνετε να κολυμπήσει στο ποτάμι.

To παιχνίδι ανακοινώθηκε στην E3 του 2016, και εκτός του O’Brien, μέσα σε αυτό θα δούμε και τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins, Troy Baker και Lindsay Wagner. Τo βασικό του θέμα, σύμφωνα με τον Kojima, αντανακλά τον Trump, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το σχίσμα ανάμεσα στις κοινωνίες του κόσμου.

To Death Stranding πρόσφατα έγινε χρυσό ενώ λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του ο Kojima αποκάλυψε ότι το χειριστήριο του PS4 θα αρχίσει να μας μιλάει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά σε PS4.

Πριν φύγετε, δείτε αναλυτικά την 49λεπτη παρουσίαση του "Death Stranding" στο TGS 2019.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceDeath Stranding - The Drop TrailerKojima: To Death Stranding αποτελεί ωδή στην μοντέρνα κοινωνίαO Kojima επιβεβαιώνει ότι κομμάτια του Death Stranding θα είναι First Person

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα