Προς "Fast and Furious" ίσως κατευθυνθεί ο Keanu Reeves

Μέλος της οικογένειας ή εχθρός;

Ο σεναριογράφος των ταινιών "Fast and the Furious", Chris Morgan, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Keanu Reeves για την πιθανότητα ένταξης του δεύτερου στο franchise.

"Καθίσαμε και μιλήσαμε. Τον θέλω στο σύμπαν του Fast εδώ και πολύ καιρό", είπε ο Morgan σε δήλωσή του.

"Προσπαθούμε να βρούμε... Το δυσκολότερο πράγμα είναι ο χρόνος και το να νικήσεις το πρόγραμμα και να βρεις τον σωστό τρόπο. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να τον φέρω στο franchise".

Ο Reeves έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής, ξέρουμε ότι ετοιμάζει την τέταρτη ταινία "Matrix" και την τέταρτη ταινία "John Wick". Επίσης, θα εμφανιστεί στο βιντεοπαιχνίδι "Cyberpunk 2077" και στην ταινία "Bill & Ted Face the Music", και τα δύο θα κυκλοφορήσουν το 2020. Εκτός τούτων, η Marvel Studios βρίσκεται σε συζητήσεις για την ένταξη του ηθοποιού στο MCU.

Πρόσφατες νέες εισαγωγές στο franchise θα είναι αυτές των John Cena και Michael Rooker. O Dwayne Johnson επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία, αν και τον είδαμε ως Luke Hobbs στο spinoff με τον τίτλο "Hobbs & Shaw" πλάι στους Jason Statham ως Deckard Shaw και Idris Elba ως τον villain της ταινίας. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Από το σύμπαν του Fast & Furious περιμένουμε το "Spy Racers", της σειράς κινουμένων σχεδίων των Netflix και DreamWorks Animation, από την οποία έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη ματιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Vin Diesel στο Instagram, αναμένουμε άλλες δύο spinoff ταινίες, μία με γυναίκα πρωταγωνίστρια και άλλο ένα που ίσως φέρει τους χαρακτήρες των Ludacris και Tyrese Gibson σε πρώτο πλάνο.

Ο Justin Lin θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία των "Fast and Furious 9-10" και η σειρά λέγεται ότι θα τελειώσει με τη δέκατη ταινία. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, όπως μας ενημέρωσε και το cast, ο καθένας με δικό του τρόπο. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Dan Casey. To "Fast & Furious 9" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ).

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceO Michael Rooker τρέχει προς Fast and Furious 9Σταματά η παραγωγή του "Fast and Furious 9" λόγω τραυματισμούFast and Furious 9: Charlize Theron και Helen Mirren επιστρέφουν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα