Εκτός και ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ (pic)

Με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (Novasports 2 HD, 19:15).

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον
Πορτογάλο επιθετικό να αισθάνεται καλύτερα το πόδι του και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού όμως λόγω του γεγονότος ότι είναι επιρρεπείς έχει αποφασιστεί σε κάποια ματς να μην τον επιβαρύνουν.

Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο "Τσίκο" Ζεράλντες, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Νίκο Κωστένογλου να προσανατολίζεται σε σύστημα με τέσσερις αμυντικούς (4-2-3-1).

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης και Λιβάια.
Keywords
Τυχαία Θέματα