Εισιτήριο διαρκείας με... νόημα (video)

Ένα εισιτήριο διαρκείας με... νόημα έδωσε σήμερα (14/9) η ΚΑΕ Άρης. Το αγόρασε φίλος της ομάδας, ο οποίος κατοικοεδρεύει στο εξωτερικό, και το πήρε, έπειτα από κλήρωση, άλλος φίλος των "κίτρινων", ο οποίος είναι άνεργος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: "Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη
και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας.Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν αγόρασε και ζήτησε να δοθεί σε άνεργο, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη.Η οικογένεια του ΑΡΗ τον ευχαριστεί για τη σπουδαία χειρονομία του".
Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης έκανε και σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου υπάρχει και βίντεο με τους δύο παίκτες της ομάδας να κάνουν την κλήρωση, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας, το οποίο προσέφερε φίλαθλος που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας. pic.twitter.com/kfND5QSuOW

ARIS B.C. (@ARISBCgr) September 14, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα