Η χλιδή της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ είναι το τελευταίο αστέρι της Πρέμιερ Λιγκ που πρόσθεσε ένα «λαμπερό» αυτοκίνητο στη συλλογή του. Άλλωστε είναι γνωστό το πάθος των περισσότερων ποδοσφαιριστών με τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ λοιπόν επέλεξε ένα Mercedes-AMG C 63 Coupe αξίας 75.000 ευρώ. Λογική επιλογή, που δεν την έχουν άλλοι πλουσιότεροι συνάδελφοι του. Τωρινοί και παλιοί αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν δώσει πολλά χρήματα για να κάνουν το... κομμάτι τους.

Η Mercedes-AMG C 63 τουΤρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

Ο Πιέρ
Ομπαμεγιάνγκ έχει ίσως την πιο φανταστική επιλογή. Η πιο ακριβή του αγορά του είναι η Lamborghini Aventador. Είναι επίσης το ταχύτερο της συλλογής του, φτάνοντας τα 350 χλμ. με 690 ίππους!

Όπως και ο Ομπαμεγιάνγκ, έτσι και ο Ρονάλντο οδηγάει γρήγορα αυτοκίνητα. Η στάση του μπροστά στο αυτοκίνητο, πήρε σκληρές κριτικές, αν και είναι απίθανο να έδωσε σημασία. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, κόστισε 290.000 ευρώ έχει 550 ίππους και ταχύτητα πουφτάνει περίπου τα 350 χλμ

Ο Πολ Πογκμπά μπορεί στην επιλογή του hairstyle να είναι πολλές φορές ακραίος, Λίγους μήνες μετά την επανένταξή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2016, ο Πογκμπά εμφανίστηκε στο Κάρινγκτον,, το πρπονητήριο της ομάδας με ένα κοκκινόμαυρο Chevrolet Camaro. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν το αυτοκίνητο ήταν δώρο από την Chevrolet, που είναι και χορηγός του συλλόγου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το αυτοκίνητο κοστίζει μεταξύ 33.000 και 56.000, ανάλογα με την έκδοσηκαι έχει 425 ίππους,

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αποδεικνύει την εικόνα των πολυτελών αυτοκινήτων, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι αυτό του Ελ Χατζί Ντιούφ. Η μεγαλύτερη αγορά του ήταν τα 472.000 ευρώ που είχε δώσει για μία McClaren SLR. Το αυτοκίνητο είχε 640 ίππους και η μέγιστη ταχύτητα ξεπερνούσε τα 350 χλμ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε κάνει μεγάλες μετατροπές στο Chrysler 300 που οδηγούσε, ήταν μάλλον μοναδικός σε αυτό που έκανε με το αμάξωμα. Αρχική τιμή 34.000 ευρώ, με τις μετατροπές άγνωστη. Είχε 292 ίππους, μπορεί να φτάσει ταχύτητα μέχρι και 250 χλμ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξέρει πώς να ταξιδεύει με στιλ. Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μία αρκετά μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων. Ένα από τα αγαπημένα του είναι ένα Lamborghini Huracan, αξίας 360.000 ευρώ με μέγιστη ταχύτητα 320 χλμ. και…μόλις 600 ίππους.
Keywords
Τυχαία Θέματα