Η Κρήτη έλκει (;) τον Καρέλη

Ποιος είπε ότι το σύμπαν δεν συνωμοτεί, όταν είναι να συμβεί κάτι; Και ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν τόποι καθοριστικοί για τη ζωή μας; Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται ο Νίκος Καρέλης, εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Έλληνας επιθετικός, με δεδομένο ότι τραυματίστηκε πριν λίγες ημέρες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι πολύ πιθανό να συμμετέχει στην αποστολή
του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, είναι πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου, έχει την άποψη ότι ο παίκτης είναι σε καλή σωματική και αγωνιστική κατάσταση.
Εφόσον συμβούν όλα αυτά, για τον Καρέλη μάλλον θα είναι ένα σημάδι προσωπικής αναγέννησης και νέου ξεκινήματος, καθώς εκεί, στη Μεγαλόνησο, είναι που άρχισαν όλα γι' αυτόν, πριν από δέκα και πλέον χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις 20 Απριλίου του 2008, όταν έγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Εργοτέλη, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, στο Παγκρήτιο. Τότε είχε περάσει ως αλλαγή του Γιώργου Βακουφτσή στο 78ο λεπτό, στη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0. Στον Εργοτέλη, βεβαίως, έμεινε πέντε ολόκληρες σεζόν, επομένως έχει τόσα πολλά να τον συνδέουν με την Κρήτη.

Βεβαίως, ο Καρέλης έφυγε και μία χρονιά (2012-2013) από το ελληνικό πρωτάθλημα για το ρωσικό, παίζοντας για την Άκμαρ Πρεμ, όμως, τότε επέστρεψε αμέσως για τον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε 2,5 σεζόν και έγραψε 83 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 29 γκολ, αποτελώντας μία από τις ατραξιόν.

Τις προηγούμενες δυόμιση σεζόν ήταν στην Γκενκ και τώρα είναι και πάλι εδώ, για να κοσμήσει εκ νέου το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του. Αν αυτό αρχίσει και πάλι από την Κρήτη, είναι κάτι που θα το ξέρουμε πολύ σύντομα. Να θυμίσουμε ότι ο Καρέλης στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει σταματήσει στις 113 συμμετοχές και στα 30 γκολ (συνολικά, με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό).
Keywords
Τυχαία Θέματα