Έφες - Βαλένθια 99-83: Με πάγκο από... διαμάντια (hls)

Έφες - Βαλένθια 99-83: Με πάγκο από... διαμάντια (hls) navgouliΤρί, 03/02/2021 - 21:30

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έφες απέδειξε πως η πολυφωνία της είναι το μεγάλο της όπλο και κέρδισε περισσότερο από εύκολα την Βαλένθια με 99-83. Το παιχνίδι της ζωής του ο Σανλί που έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους. Τρομεροί Μπομπουά και Σίμον στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ακόμα κι αν δεν είναι στα καλύτερά του ο Λάρκιν, η Εφές μπορεί να κερδίζει ακόμα και δύσκολους αντιπάλους, με τον πάγκο της όχι απλά να ορίζει το ματς, αλλά και να αναδεικνύει πρωταγωνιστές.

Ο Σανλί κι ο

Μπομπουά σμπαράλιασαν την ισπανική άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψαν ένα ντέρμπι σε τυπική διαδικασία. 

Η Βαλένθια είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και με την άμυνά της ανάγκασε τους γηπεδούχους σε αρκετά χαμένα μακρινά σουτ. Στην επανάληψη ωστόσο, άνοιξαν οι… ουρανοί για τους γηπεδούχους και με συνεχόμενα τρίποντα, όχι απλά ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά από το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, είχαν προλάβει και να το καθαρίσουν. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Anadolou Efes - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Anadolu Efes ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στο δεύτερο ημίχρονο η Έφες απέδειξε πως η πολυφωνία της είναι το μεγάλο της όπλο και κέρδισε περισσότερο από εύκολα την Βαλένθια με 99-83. Το παιχνίδι της ζωής του ο Σανλί που έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους.
Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 21:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα