Ψυχρολουσία με τον αριθμό των κρουσμάτων-Τι λένε οι ειδικοί

Ψυχρολουσία με τον αριθμό των κρουσμάτων-Τι λένε οι ειδικοίnpiliosΤρί, 03/02/2021 - 21:09

Αναμενόμενη με βάση τα προγνωστικά μοντέλα θεωρούν οι επιστήμονες την σημερινή εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων. Όπως αναφέρουν η εικόνα των 2.353 κρουσμάτων ήρθε ως επιστέγασμα της έξαρσης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα παρά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μιλώντας στο Mega ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σημείωσε ότι αυτή η

αύξηση κρουσμάτων ήταν αναμενόμενη την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και είχε προβλεφθεί από το προγνωστικό μοντέλο που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες.

«Σύμφωνα με το μοντέλο, αυτή θα είναι η κορύφωση του κύματος και περιμένουμε μετά τις 10 του Μάρτη να αρχίσει μια σταθεροποίηση και σιγά σιγά η αποκλιμάκωση» ανέφερε ο κ. Τζανάκης και εκτίμησε ότι η ημερομηνία ορόσημο για την εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού στην Αττική θα είναι η 20η Μαρτίου.

Πηγή: News.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Off Off Off Off κορωνοϊός Η εξέλιξη της πανδημίας και ημερομηνία ορόσημο για την Αττική σύμφωνα με τους επιστήμονες Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 21:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα