Ολυμπιακός: Ο πιο παραγωγικός Εμβιλά!

Ολυμπιακός: Ο πιο παραγωγικός Εμβιλά!ageorgiΤρί, 03/02/2021 - 20:04

Ο Γιάν Εμβιλά έφτασε τα 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, περισσότερα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ομάδες της καριέρας του!
Ο Γάλλος μέσος, χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» στο Βόλο διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, για το τέταρτο τέρμα

του στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά απέναντι σε Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ. Αν προστεθεί και το γκολ στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Εμβιλά έχει ήδη 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Επίδοση που δεν έχει σημειώσει σε καμία από τις προηγούμενες ομάδες του, όχι σε μία μεμονωμένη σεζόν, αλλά συνολικά!
Δεύτερη καλύτερη επίδοσή του στο σκοράρισμα σε μία ομάδα ήταν αυτή των τεσσάρων σεζόν με τη Ρεν, όπου σε 150 συμμετοχές συνολικά πέτυχε 4 γκολ, 2 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 1 στην Ευρώπη.
Σε άλλες τέσσερις σεζόν στην Ρούμπιν Καζάν, ο Εμβιλά είχε πετύχει 3 γκολ σε 80 συμμετοχές, όλα στο πρωτάθλημα Ρωσίας.
Επίσης, σκόραρε και μία φορά με τη φανέλα της Σάντερλαντ το 2015-16 ως δανεικός από την Ίντερ, ενώ δεν είχε πετύχει καν γκολ ούτε σε 14 ματς με τους «νερατζούρι», ούτε σε 91 εμφανίσεις σε τρεις σεζόν και κάτι με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν!


ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΙΛΑ 
Ομάδα    Συμμετοχές Γκολ
Ρεν                   150        4
Σεντ Ετιέν         91          0
Ρούμπιν Καζάν 80          3
Σάντερλαντ       40          1
Ίντερ                 14          0
Ολυμπιακός     33           5
ΣΥΝΟΛΟ: 408 συμμετοχές, 13 γκολ

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιάν Εμβιλά έφτασε τα 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, περισσότερα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ομάδες της καριέρας του! Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 20:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα