Παναθηναϊκός: Μέσα Σένκεφελντ, Σανκαρέ, έξω Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Μέσα Σένκεφελντ, Σανκαρέ, έξω ΚαμπετσήςalambosΤρί, 03/02/2021 - 20:37

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το σημαντικό επαναληπτικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα για τους Ηπειρώτες. Έτσι, ο Λάζλο Μπόλονι

αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για τους πράσινους.

Σε αυτήν συμπεριλήφθησαν οι Σένκεφελντ και Σανκαρέ που αποθεραπεύτηκαν, αλλά όχι όμως και ο Καμπετσής τον οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός για λόγους τακτικής. 

Το δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού και η αποστολή

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/3, 20:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Σένκεφελντ και Σανκαρέ, όχι όμως και ο Καμπετσής.

Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 20:37 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα