Cast και ένα twist φέρνει το "The Stand" του Stephen King

Λίγες παραπάνω λεπτομέρειες.

Cast και ένα twist αποκάλυψε η επερχόμενη σειρά του CBS All Access, "The Stand".

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Julie McNamara, αντιπρόεδρο της συνδρομητικής υπηρεσίας στο TCA (μέσω Deadline), ο King θα γράψει ένα διαφορετικό τέλος και θα φέρει τη συνέχεια του μυθιστορήματος.

"Για τους fans των βιβλίων που αναρωτήθηκαν τι συνέβη στους επιζήσαντες,

τα επεισόδια θα μας πάνε πέρα από το βιβλίο και θα απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις. Είναι η συνέχιση του 'The Stand' και ανυπομονούμε να την παρουσιάσουμε στον κόσμο".

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα αποτελείται από εννιά επεισόδια. Οι Josh Boone και Ben Cavell θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί και σεναριογράφοι με τον Boone να βρίσκεται και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Από αριστερά προς δεξιά: James Marsden, Amber Heard, Odessa Young και Henry Zaga.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι James Marsden (Westworld), Amber Heard (Aquaman), Odessa Young (The Daughter) και Henry Zaga (13 Reasons Why). Το "The Stand" λαμβάνει χώρα σε μία αποκαλυπτική χρονική περίοδο με τη μάχη μεταξύ καλού και κακού να έχει έντονη παρουσία. Η μοίρα του κόσμου έχει αφεθεί στα χέρια της Mother Abagail, μίας γυναίκας 108 ετών, και μίας ομάδας επιζώντων. Ο Randall Flagg, εξίσου γνωστός και ως Dark Man, τους στοιχειώνει με τις δυνάμεις του που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Οι Roy Lee, Jimmy Miller και Richard P. Rubinstein θα φέρουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών, μαζί με τους Will Weiske και Miri Yoon ως συν-εκτελεστικών παραγωγών και τον Owen King, γιο του Stephen, σε ρόλο παραγωγού.

Το ομότιτλο μυθιστόρημα κυκλοφόρησε αρχικά το 1978 και προτάθηκε για Καλύτερο Μυθιστόρημα της κατηγορίας Φαντασίας το 1979. Μεταφέρθηκε τηλεοπτικά το 1994 για το ABC και σε κόμικ μεταξύ των ετών 2008-2012 από την Marvel.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάζουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceThe Stand: Η προσαρμογή σε ταινία της νουβέλας του Stephen King βρίσκεται σε αναμονήH ταινία 'The Stand' του Stephen King ίσως βγει μαζί με συμπληρωματική μίνι-σειράΤο 'The Stand' του Stephen King θα έρθει σε τέσσερις ταινίες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα