Έχεις ξεχάσει ότι αυτοί οι παίκτες ήταν στην ίδια ομάδα;

Σίγουρα θα νιώσεις έκπληξη διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο. Λίγοι θα θυμούνται ότι κάποιοι παίκτες συνυπήρξαν κάποτε, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, στην επαγγελματική καριέρα τους.

ΧΟΥΑΝ ΜΑΤΑ - ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΙΛΒΑ
Αυτοί οι δυο; Στην ίδια ομάδα; Κι όμως αυτό το δίδυμο ήταν νία πραγματικότητα για τους οπαδούς της Βαλένθια.
Ο Σίλβα ήταν προϊόν ΤΩΝ ακαδημιών της Βαλένθια και έπαιξε με την πρώτη ομάδα μέχρι την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι το 2010.

Ο Μάτα έπαιξε επίσης στις «νυχτερίδες» στο διάστημα μεταξύ 2007 και 2011.
Από εκεί, προφανώς, ξεκίνησε η σπουδαία τους πορεία που
συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και τριών Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων για τους δύο με την Ισπανία, καθώς και ένα τρόπαιο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Μάτα με την Τσέλσι την σεζόν 2011-12 και τρία πρωταθλήματα Αγγλίας για τον Νταβίντ Σίλβα με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ
Έως ότου ο Ρονάλντο έφυγε για τη Γιουβέντους, οι δύο έπαιζαν στις σημαντικότερες ισπανικές ομάδες, στην Ρεάλ ο Ρονάλντο και στην Μπαρτσελόνα ο Πικές. Γνωστή η αντιπαλότητα και η σημασία αυτών των ντέρμπι. Άρα φαίνεται δύσκολο να φανταστείς ότι οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να συγχαρούν ο ένας τον άλλον και να αγκαλιάζονται μετά από κα΄ποια σημαντική επιτυχία.

Ο Ρόναλντο είναι προφανώς μια θρυλική φιγούρα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Πικέ, ο οποίος επέστρεψε αυτή την εβδομάδα στο «Old Trafford» για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League, ισχυρίζεται επίσης ότι έμαθε πολλά δίπλα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Έχει πει στο παρελθόν ότι «έφτασε στο Μάντσεστερ ένα αγόρι και έφυγε από εκεί ένας άντρας!».

Ο Πικέ κέρδισε ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα πρωτάθλημα Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν μετακομίσει στο club της παιδικής ηλικίας του, την Μπαρτσελόνα το 2008. Αν δεν ήταν το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο των Ρίο Φερδινάνδη και Νεμάνια Βίντιτς, ίσως να είχε παίξει περισσότερο στον αγγλικό σύλλογο. Ποιος ξέρει;

ΕΝΤΕΝ ΑΖΑΡ – ΠΙΕΡ-ΕΜΕΡΙΚ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ
Αυτή είναι μια ωραία προοπτική για ένα καλό επιθετικό δίδυμο. Έτσι δεν είναι;
Ο Αζάρ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του με την Λιλ το 2005 και μεταγράφηκε στην Τσέλσι το 2012. Κατά τη διάρκεια της θητείας του του στη Βόρεια Γαλλία, έπαιξε με αρκετούς απίθανους συμπαίκτες, όπως ο Πάτρικ Κλάιφερτ, ο Τζο Κόουλ, ο Ντμίτρι Παγέτ και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος πήγε στην Λιλ, με μορφή δανεισμού από την Μίλαν το 2009, πριν μεταβεί στο Μονακό (με άλλον δανεισμό). Ο Αζάρ κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας με την Λιλ την σεζόν 2010-11.

Ντε Χεά (πρώτος από αριστερά πάνω) και Αγουέρο (δεύτερος από αριστερά κάτω)

ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΤΕ ΧΕΑ – ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΟΥΕΡΟ
Εάν τύχει να παρακολουθήσατε το ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι, «Όλα ή τίποτα», τότε ίσως έχετε δει τον Σέρχιο Αγουέρο να μιλάει για το πόσο μοναχική είναι η ζωή του στο Μάντσεστερ, με την οικογένειά του - συμπεριλαμβανομένου του γιου - να ζουν στην Αργεντινή. Τις περισσότερες φορές είναι μόνος του. Αν όχι, θα τον δεις ή με τον Οταμέντι ή τον Ντε Χέα.
Οι οπαδοί του Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με την φιλία των δύο παικτών, , αλλά Αγουέρο και Ντε Χέα, πέρασαν δύο σεζόν μαζί στΗΝ Ατλέτικο Μαδρίτης, προτού ξεκινήσουν γιΑ τα αντίθετα άκρα του Μάντσεστερ το 2011.

Από τότε, έχουν γίνει αρκετά σημαντικά ονόματα για τους αντίστοιχους συλλόγους τους, ο Αγουέρο έγινε πρόσφατα πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι και ο Ντε Χέα θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΠΟΤΣΕΤΙΝΟ – ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ
Λοιπόν, είναι λίγο δύσκολο να το φανταστούμε, αλλά ο θρύλος της Βραζιλίας, Ροναλντίνιο και ο νυν τεχνικός της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχουν συνυπάρξει στην Παρί Σεν Ζερμέν, το 2003.
Ο προπονητής της Τότεναμ πέρασε μεγάλο μέρος από τη σταδιοδρομία του με την Εσπανιόλ, στην Βαρκελώνη, αλλά επίσης έπαιξε στη Γαλλία για λίγα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Παρί, μεταξύ 2001 και 2003. Στην ίδια ομάδα ήταν και ο νεαρός Ροναλντίνιο, ο οποίος δεν είχε καθιερωθεί ακόμη στους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως, κάτι που έγινε αργότερα, όταν μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα το 2003.

David Beckham & David Moyes Were Teammates At Preston North End During the England midfielder's Loan Spell In 1994-95 pic.twitter.com/6aAeZgM9Er

— Totally Man Utd™ (@TotallyMUFC) February 16, 2015
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ – ΜΤΕΪΒΙΝΤ ΜΟΓΕΣ
Αυτό κι αν μοιάζει απίθανο. Κι όμως Μπέκαμ και Μόγες έχουν παίξει μαζί!
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν απλώς ένας μπόμιρας το 1995, όταν ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον έστειλε δανεικό στην Πρέστον Νορθ Εντ, στην 3η κατηγορία της Αγγλίας και μόνο για έναν μήνα.
Αυτή η ομάδα του Πρέστον είχε στο ρόστερ της, τον μελλοντικό διάδοχο του Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ, τον Μόγες.
Αν και ο Μπέκαμ έμεινε πολύ λίγο στην ομάδα, πρόλαβε να πετύχει 2 γκολ σε 5 εμφανίσεις. Το ένα με απευθείας κόρνερ και το άλλο με εκτέλεση φάουλ. Ένα νέο αστέρι είχε γεννηθεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα