Survivor spoiler επάθλου 11/4: Αυτοί το προβάδισμα (vids)

Survivor spoiler επάθλου 11/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Πέμπτης (11/4) και μάλιστα αφορά το έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα την ομάδα που έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Τσάμπα ήττες σημειώνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα. Να ξέρετε δεν είναι τόσο μεγάλη αγωνιστική διαφορά, όσο θέλουν να περάσουν προς τα έξω οι φανε του

ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Βέβαια, τα αποτελέσματα είναι που μιλάνε. Κι αυτά λένε πως οι άσπροι έχουν πάρει φαλάγγι τους μαύρους. Με εξαίρεση ένα πρωινό, όλα τα άλλα τα έχει κερδίσει η ομάδα της Σουντέ. Πίτσα. Σάντουιτς, έξτρα προμήθειες, ασυλία… όλα! Τελευταία επικράτηση τα τοστάκια με τυρί και σουτζούκι, που είχαν και παραμονή σε βίλα μαζί με παιχνίδι καραόκε. Εκεί τα έσπασε όλα η Σαμπριέ.

Δείτε το βίντεο

Survivor spoiler επάθλου 11/4

Σήμερα η μέρα έχει και τα περιβόητα symbol games. Σε αυτά σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς για τον νικητή. Οι νικητές θυμίζουμε κερδίζουν ασυλία μέχρι την ένωση των ομάδων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙA ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Survivor spoiler επάθλου 11/4

Το θέμα είναι τι γίνεται με ο έπαθλο φαγητού. Επικοινωνήσαμε εκ νέου με την πηγή μας στον Αγιο Δομίνικο. Τα ίδια με την περασμένη εβδομάδα μας είπε. «Μην ανησυχείς και έρχονται άσπρες μέρες για τη μαύρη ομάδα». Ναι, καλά καταλάβατε. Υπάρχει μια συμπάθεια προς την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα. Μην τα ξαναλέμε.

Ας διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. όταν είμαστε σίγουροι, το αναφέρουμε. Όταν έχουμε ενδείξεις, το ξεκαθαρίζουμε επίσης. Αυτή τη φορά δεν είναι επιβεβαιωμένο κάτι 100%. Φαίνεται όμως πως η πείνα και η αποφασιστικότητα της μαύρης ομάδας θα κάνει την ομάδα της Δαλάκα να τα δώσει όλα. Αυτή φαίνεται να έχει το προβάδισμα για νίκη απόψε.

Δείτε το βίντεο με τη μαύρη ομάδα

Μένει να φανεί πια αν αυτό θα τους οδηγήσει στη νίκη. Θα επανέλθουμε με το οριστικό και το play by play.

The post Survivor spoiler επάθλου 11/4: Αυτοί το προβάδισμα (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα