Ε3 2019: Το Elden Ring θα είναι ένα τεράστιο Open-World

Σύμφωνα με τους developers πάντα.

Ο σκηνοθέτης του Elder Ring, Hidetaka Miyazaki, είπε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο open-world game με παρόμοια gameplay mechanics με το Dark Souls.

"Το Elden Ring είναι ένα third-person action RPG στο οποίο κυριαρχεί το στοιχείο της φαντασίας. Το gameplay του έχει βασιστεί στο Dark Souls.", μας είπε ο Miyazaki

σε αποκλειστική συνέντευξη.

"Αυτό δεν σημαίνει ότι παίζεται με παρόμοιο τρόπο. Με ένα αρκετά μεγαλύτερο περιβάλλον, ο τρόπος μάχης είναι τελείως διαφορετικός." Ο Miyazaki εξήγησε πως ο κόσμος του παιχνιδιού δημιουργεί διαφορετικές συνθήκες μάχης όπως επίσης και νέες ευκαιρίες εξερεύνησης.

Το παιχνίδι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας και να καβαλήσετε το άλογο σας κυνηγώντας την περιπέτεια. Ο ίδιος ο Miyazaki είπε ότι μελέτησε πολλά open world games, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τίτλους. Από τα να βασιστεί πάντως σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, προτίμησε να σχεδιάσει έναν κόσμο που μόνο η FromSoftware ήταν ικανή να δημιουργήσει. Επίσης τόνισε ότι στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν καθόλου πόλεις με NPC για να αλληλεπιδράσετε.

"Το να δημιουργήσουμε έναν καινούριο τύπο παιχνιδιού είναι αρκετά σημαντικό για εμάς. Αν προσθέταμε και πόλεις θα γινόταν υπερβολικό, οπότε αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε ένα παιχνίδι και να επικεντρωθούμε σε αυτό που είμαστε καλύτεροι."

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Αποκαλύφθηκε ο voice actor του FL4K από το Borderlands 3Ε3 2019: Αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες από το Call of Duty: Modern Warfare

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα