Αυτόν τον εξτρέμ ψάχνει ο Παναθηναϊκός (infographic)

Ο Νίκος Νταμπίζας κάνει τη δική του έρευνα στην ποδοσφαιρική αγορά και μια από τις θέσεις που αναζητά στο μεταγραφική παζάρι είναι αυτή του ακραίου επιθετικού.

Το novasports.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του εξτρέμ που θέλει ο Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα "πρέπει" του ...εκλεκτού των Πράσινων.

Βασική προϋπόθεση
είναι ο υποψήφιος παίκτης να είναι μέχρι 30 χρόνων και να έχει συμμετοχή τουλάχιστον στο 70% των αγώνων που έχει δώσει η ομάδα του την τελευταία τριετία. Αυτός ο αριθμός είναι το "κλειδί", καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές με "γεμάτες" χρονιές.

Ο εξτρέμ που ψάχνει ο Νταμπίζας στην ποδοσφαιρική αγορά θα πρέπει να έχει ποσοστό επιτυχίας 50% στο ένας εναντίον ενός και το λιγότερο 0,3 γκολ ανά παιχνίδι και 0,3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Αναφορικά με το συμβόλαιο που μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, το novasports.gr σας έχει ενημερώσει πως οι Πράσινοι μπορούν να προσφέρουν μέχρι 200.000 ευρώ ετησίως (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων), ενώ θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης ομαδικών στόχων.

Flow Light
Infogram
Keywords
Τυχαία Θέματα