Ο «Αναστασιάδης» θα φύγει, ο Γραμμένος;

Η Εθνική Ελλάδος διασύρθηκε και από την Αρμενία στο Ολυμπιακό στάδιο την Αθήνας, ο Άγγελος Αναστασιάδης αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει, αλλά το θέμα είναι τι κάνει ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα 3-2 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε πρόωρα την υπόθεση πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Πρόκειται για σωρεία

λαθών του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα έπρεπε άμεσα να καταλάβει το λάθος με την επιλογή του 66χρονου τεχνικού και από το βράδυ της Τρίτης (11/6) να έχει αποφασίσει, ήδη, την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αλλά προς το παρών, ο Γραμμένος συνεχίζει να σκέφτεται το πως θα διαχειριστεί το θέμα, συσκέπτεται με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και προσπαθεί να βρει τη μέση λύση.

Τέτοια, όμως, δεν υπάρχει. Η κατάσταση έχει πάρει την κατιούσα, μέλλον με τον Αναστασιάδη στον πάγκο δεν υπάρχει και όσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επιμένει σ’ αυτή την επιλογή, το εσωτερικό κυρίως θα θυμίζει καζάνι που βράζει.

Ο ίδιος βέβαια, είτε θα έπρεπε να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ, είτε θα έπρεπε να αλλάξει προπονητή. Προς το παρών, τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει…

Ο Αναστασιάδης κάνει λάθη, ο Γραμμένος… δεν τα βλέπει

Αρχικά είναι σημαντικό να αναφέρουμε σημαντικά γεγονότα που σαφέστατα επηρέασαν το όλο κλίμα.

Το Παγκρήτιο στάδιο με τις συνεννοήσεις της ΕΠΟ δεν ετοιμάστηκε και στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, Ιταλία και Αρμενία έκαναν πάρτι.

Η επιθυμία του Γραμμένου να γίνει ο τελικός κυπέλλου μια βδομάδα νωρίτερα, οδήγησε σε αγωνιστική απραξία μίνιμουμ ενός μήνα τους Έλληνες παίκτες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε την εθνική στην Τουρκία για πρόβα τζενεράλε, αλλά ο Άγγελος έκανε πάλι… θαύματα στον πάγκο και προκάλεσε την πρώτη αναταραχή.

Η Εθνική μέσα σε τέσσερις μέρες γνώρισε δύο εντός έδρας συντριβές κι έδειξε ότι με τις συνθήκες που της δημιούργησαν να προετοιμαστεί και να δώσει τους υπέρ πάντων αγώνες, ήταν καταδικασμένη ν΄ αποτύχει.

Ο Αναστασιάδης στον πάγκο τα έκανε μαντάρα στα ματς με τη Βοσνία και την Ιταλία, αλλά παρέμεινε στο απυρόβλητο από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα με την Αρμενία, η Εθνική δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, δέχτηκε ξανά δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι, όπως στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της και ηττήθηκε με 3-2.

Πλέον, η Εθνική έχει να παίξει τον Σεπτέμβριο στο Τάμπερε με τη Φινλανδία και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, όπου θα προσπαθήσει για το απόλυτο, μήπως και μπει εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης.

Εθνική Μανωλάς – Παπασταθόπουλος: Ή εμείς ή αυτός!

The post Ο «Αναστασιάδης» θα φύγει, ο Γραμμένος; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα