Ε3 2019: Διαστημικοί πειρατές θέρισαν κόσμο στο Starmancer

Φυλαχτείτε!

H Γη πάντα είχε τα προβληματάκια της. Γι' αυτό λοιπόν θα χρειαστεί να κτίσετε μία ολόκληρη διαστημική βάση έχοντας μία αποστολή. Να προσπαθήσετε να κρατήσετε τους πάντες ζωντανούς.

Ο λόγος για το Starmancer, το νέο παιχνίδι των Ominux Games και Chucklefish, στο οποίο θα πρέπει να αποικίσετε ένα ξένο ηλιακό στοίχημα προσπαθώντας να κρατήσετε τους κατοίκους σας διαρκώς απασχολημένους και...ζωντανούς. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν όταν μερικοί διαστημικοί πειρατές θα κάνουν επιδρομή στη

βάση σας, όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer παρακάτω.

Όμως τι είστε εσείς; Στην ουσία αποτελείτε ένα υβρίδιο, μισός άνθρωπος, μισός μηχανή, θα χρειαστεί να κρατήσετε και τον εαυτό σας ασφαλή, πολλές φορές από τους ίδιους τους κατοίκους.

Η ιδέα για το Starmancer προήλθε, σύμφωνα με το pcgamer, από το Dwarf Fortress και παρουσιάζει παρόμοιο επίπεδο δυσκολίας, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχετε να διαχειριστείτε πολλά πράγματα.

Το ηλιακό σύστημα του παιχνιδιού αλλάζει κάθε φορά που παίζετε ένα καινούριο παιχνίδι. Επομένως κάθε φορά θα είναι διαφορετική. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για preorder.

Μείνετε στο IGN καθώς σήμερα έχουμε βραδιά Ubi.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα