Ε3 2019: Αποκαλύφθηκε gameplay για το Scavengers

Και όχι μόνο.

Πρώιμο gameplay από το Scavengers ήρθε στο φως στην Ε3 και στο PC Game Show.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ένα cooperative, καλά εντάξει μερικές φορές όχι και τόσο, survival game το οποίο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μιας νέας Εποχής των Παγετώνων. Σε περίπτωση μάλιστα που ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε

συμμετοχή για τα playtests τα οποία θα έρθουν αργότερα μέσα στο έτος.

Φυσικά όμως η φετινή Ε3 μας έχει δείξει πολλά περισσότερα. Καταρχάς ξεκίνησε ο Keanu Reeves έβαλε φωτιά στο θέατρο ανακοινώνοντας ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077 ενώ ακολούθησε με ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Xbox.

Περισσότερα μάθαμε επίσης και για το Star Wars Jedi: Fallen Order. Εκτός από gameplay, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Stig Asmussen, μίλησε σχετικά με το επίπεδο δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες αλλά και τον κομβικό ρόλο του νέου droid. Κάτι που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε είναι ότι το παιχνίδι δεν διαθέτει load times.

Σήμερα τα μάτια είναι στραμμένα στη Ubisoft. Αν και νέο Assassin's δεν θα κυκλοφορήσει φέτος η εταιρεία μάς έχει ετοιμάσει το Watch Dogs Legion, το οποίο οι φήμες θέλουν να διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό Λονδίνο, λίγο καιρό μετά το Brexit.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα οπότε μείνετε στο IGN Greece γιατί το βράδυ θα σας έχουμε περισσότερα. Πολύ περισσότερα!

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα