E3 2019: To remake του Final Fantasy 7 θα έρθει πρώτα σε PS4

Ίσως και σε PC.

Πλησιάζει η σειρά της Square Enix στην Ε3 και η εταιρεία φρόντισε να μας teas-άρει το remake του Final Fantasy 7.

Έχουμε λοιπόν trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας όμως εδώ το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον. Το παιχνίδι θα έρθει πρώτα σε PS4 στις 3 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Την φράση αυτή χρησιμοποίησε η ίδια η Square Enix

στο trailer της που μπορείτε να δείτε παρακάτω, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μάλλον πρόκειται για ένα time exclusive της Sony. Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε βέβαια σε λίγες ώρες που η εταιρεία θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου.

Πάμε όμως να δούμε λίγο γρήγορα τι έχουμε ήδη μάθει από τη φετινή Ε3. Καταρχάς ξεκίνησε με Microsoft και Keanu Reeves ο οποίος έβαλε φωτιά στο θέατρο ανακοινώνοντας ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077. Φυσικά η εταιρεία έκανε τις πρώτες τις ανακοινώσεις για το καινούριο Xbox το οποίο απέκτησε και αυτό ημερομηνία κυκλοφορίας.

Περισσότερα μάθαμε επίσης και για το Star Wars Jedi: Fallen Order. Εκτός από gameplay, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Stig Asmussen, μίλησε σχετικά με το επίπεδο δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες αλλά και τον κομβικό ρόλο του νέου droid. Ποιοι όμως θα είναι οι κακοί; Μερικοί παλιοί γνώριμοι!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει Ubisoft. Ο "Θεός να σώσει τους NPC" ανακοίνωσε οι εταιρεία μέσω Twitter για το επερχόμενο Watch Dogs Legion, το οποίο οι φήμες θέλουν να διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό Λονδίνο, λίγο καιρό μετά το Brexit.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα οπότε μείνετε στο IGN Greece γιατί το βράδυ θα σας έχουμε περισσότερα. Πολύ περισσότερα!

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα