Δυσαρέσκεια μετά την ήττα

Η εντός έδρας ήττα 3-1 από τον ΟΦΗ και κυρίως η εικόνα του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έφερε δυσφορία στις τάξεις της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να έχει παράπονα από ορισμένους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που θα αποτελέσουν παρελθόν από το “τριφύλλι” το ερχόμενο καλοκαίρι,
καθώς δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που πήραν.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” θα ενημερώσει σχετικά με τις αποφάσεις του τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος από την πλευρά του θα αναλάβει τις επαφές με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Εφόσον ολοκληρωθούν οι αποχωρήσει από το “τριφύλλι”, θα πάρουν σειρά οι επεκτάσεις συμβολαίων, παικτών που θέλουν να κρατήσουν οι “πράσινοι” στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια.

Μετά θα ξεκινήσουν οι επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστή, που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πολλά θα εξαρτηθούν για τις κινήσεις που θα γίνουν και από το μπάτζετ που θα θέσει η διοίκηση, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα