Αυτές οι ήττες μικραίνουν τον Παναθηναϊκό

Όλα τα αποτελέσματα είναι στο παιχνίδι. Φυσικά και η ήττα. Καμία ομάδα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία και κανένας σύλλογος στον πλανήτη δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσει όλους τους αγώνες. Το θέμα είναι όταν έρθει η ήττα, πως θα ...έρθει. Για τον Παναθηναϊκό ήρθε άσχημα. Εφιαλτικά. Με τον χειρότερο τρόπο. Σχεδόν ντροπιαστικό για ένα κλαμπ με την ιστορία του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν το ματς με τον ΟΦΗ σαν ...αγγαρεία και έχω την εντύπωση πως ήταν - με διαφορά από το δεύτερο - το πιο
άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο που είδαμε την εφετινή σεζόν από την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Μια "άνευρη" και "άχρωμη" εμφάνιση στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο. Δίχως πάθος και ενέργεια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν απλά για να ...παίξουν και απογοήτευσαν όλους όσοι τους πίστεψαν και ακόμα τους πιστεύουν. Γιατί αυτές οι ήττες μικραίνουν το σύλλογο και αδικούν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε μέσα στη σεζόν.

Ακόμα και αν υπήρχαν σημαντικές απουσίες και έλειπαν παίκτες, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι των Πράσινων, ακόμα και δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες λόγω της τιμωρίας και η ατμόσφαιρα ήταν ...κάπως περίεργη, ακόμα και αν το ματς ήταν "τελικός" για τον αντίπαλο και ένας αγώνας χωρίς αύριο, ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν υποχρέωση να δώσουν το 100% κόντρα στον ΟΦΗ και να παλέψουν για το καλύτερο. Και δεν το έκαναν. Αντιμετώπισαν ...χαλαρά το παιχνίδι, έκαναν πολλά λάθη, μάλλον πίστεψαν μετά το 1-0 ότι εύκολα ή δύσκολα θα φύγουν από το γήπεδο με το "τρίποντο" και στο δεύτερο ημίχρονο είδαν τον αντίπαλο τους να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο.

Αυτό το παιχνίδι και αυτό το αποτέλεσμα, γυρνάει πολύ πίσω την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Αυτή η εκκωφαντική ήττα, είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τους Πράσινους και ακόμα και αν δεν το πιστεύουν ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο τεχνικός του διευθυντής, μπορεί ένα ματς να "γκρεμίσει" αρκετούς ορόφους από το ...οικοδόμημα που άρχισε να δημιουργείται την εφετινή σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα