Δολοφονική αγορά έκανε το Netflix με το "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile"

Πλήρωσε πολλά...

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", σύμφωνα με το THR.

Εταιρείες που 'πάλευαν' για τη διανομή της ταινίας ήταν οι STX και Lionsgate, αλλά τελικά η ταινία πήγε στα χέρια του συνδρομητικού καναλιού για $9 εκ.. Τα δικαιώματα δίνουν στο Netflix την ευκαιρία να διανέμει την ταινία στις ΗΠΑ και σε μερικές

παγκόσμιες αγορές.

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival, το φεστιβάλ όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Utah. Εκεί, παραγωγοί ανεξάρτητων ταινιών προβάλλουν τις ταινίες τους και αναμένουν την πιθανή αγορά των δικαιωμάτων των έργων τους από μεγάλα στούντιο διανομής.

Αυτή δεν ήταν η μόνη αγορά που έκανε το συνδρομητικό κανάλι στο φεστιβάλ. Πήρε τα δικαιώματα διάφορων ντοκιμαντέρ, μεταξύ άλλων αυτά της Alexandria Ocasio-Cortez, "Knock Down the House" και "American Factory".

Η ταινία διηγείται την ιστορία του γνωστού κατά συρροήν δολοφόνου, Ted Bundy, και τα γεγονότα που συνέβησαν την δεκαετία του '70, ιδίως την σχέση του με την τότε κοπέλα του, Elizabeth Kloepfer.

Πρωταγωνιστούν οι Zac Efron ως Bundy, Lily Collins ως Kloepfer, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, John Malkovich και Jim Parsons. O frontman των Metallica, James Hetfield, πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Bundy.

Το Netflix κατέχει ήδη τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ για τον Ted Bundy, "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes", το οποίο σκηνοθέτησε ο Joe Berlinger, σκηνοθέτης και της εν λόγω ταινίας.

Το "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω για το τι νέο θα φέρει το Netflix τον Φεβρουάριο, αλλά και στον κινηματογραφικό μας οδηγό.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε DVD της ταινίας "The Nun/Η Καλόγρια"Εκδικητές, Captain Marvel, Toy Story και πολλά ακόμα hot trailer φέτος για το Super BowlAthens Fashion Film Festival - 25, 26 & 27 Φεβρουαρίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα