Διαφορετικά ήταν τα αρχικά σχέδια για τον Obi-Wan Kenobi και τη σειρά του Disney+

Για ταινία το πήγαιναν, σειρά τους βγήκε.

O Ewan McGregor επιβεβαίωσε ότι τα αρχικά σχέδια για τον χαρακτήρα του στο "Star Wars", Obi-Wan Kenobi, ήταν διαφορετικά.

Μιλώντας στο ComingSoon.net, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου για τη νέα του ταινία, "Doctor Sleep", ο McGregor

αποκάλυψε ότι αρχικά, ο χαρακτήρας του θα αποκτούσε ταινία και θα τη σκηνοθετούσε ο Stephen Daldry.

"Δεν θα δινόταν σειρά, όχι στην αρχή", είπε ο McGregor. "Όταν πρωτοξεκινήσαμε να μιλάμε, δεν υπήρχε καν σαν επιλογή, αλλά πολλά άλλαξαν από τότε, τόσο γρήγορα. Χαίρομαι που είναι σειρά τώρα και που θα πω την ιστορία μέσα από πολλές ώρες αντί για μόνο μία. Πιστεύω ότι θα είναι καλό".

Έτσι, αντί για ταινία, θα δούμε έξι επεισόδια της μίας ώρας στο Disney+, τα οποία θα λαμβάνουν χώρα οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" και θα δούμε τι συνέβη στον Obi-Wan μετά την παράδοση του Luke Skywalker στον Tatooine.

Σκηνοθέτης θα είναι η γνωστή μέσα από τα "Better Call Saul" και "Fear the Walking Dead", Deborah Chow. Τα νέα για τη σειρά επιβεβαιώθηκαν μετά από έντονες φήμες στην D23 τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Η σειρά του Obi-Wan θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2020, αλλά μέχρι τότε και πολύ πιο σύντομα θα λάβουμε στις οθόνες μας το "The Mandalorian" (12 Νοεμβρίου) και το τελευταίο επεισόδιο του "Skywalker Saga", το "Rise of Skywalker" (18 Δεκεμβρίου).

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Αριθμός επεισοδίων και στοιχεία πλοκής για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi H σειρά του Obi-Wan Kenobi μάλλον βρήκε σκηνοθέτη Επιβεβαιώθηκε η σειρά Obi-Wan Kenobi στο Disney+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα