Συγκλονιστικός Μητσίογλου: «Σε αυτούς αξίζει περισσότερο η τιμή της ΠΑΕ απ’ ότι σε μένα»

Για μία ακόμη φορά δίνει το παράδειγμα ο Στυλιανός Μητσίογλου, ο οπαδός του Άρη που βρίσκεται στο Βικελίδης παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πρόσφατα η ΠΑΕ τον τίμησε με ένα εισιτήριο VIP (είχε διαρκείας στη θύρα 1) και στο πρόσφατο ματς με τον Παναιτωλικό συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη, ευχαριστώντας τον από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Η «A Bola» αποθεώνει τον Μπρούνο Γκάμα! (pic)

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι ο ίδιος δεν

αξίζει και τόσο πολύ την τιμή αυτή που του έγινε, καθώς όπως εξήγησε «υπάρχουν άνθρωποι σε χειρότερη κατάσταση από μένα. Εγώ θα ερχόμουν στο γήπεδο έτσι κι αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσίογλου.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός πλέον οπαδός του Άρη εχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και έτσι κουβαλά μαζί του στο γήπεδο το φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου.

Μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει και τον οπαδό που τράβηξε το βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανέβασε στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η ιστορία του κ. Μητσίογλου να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Να σημειώσουμε τέλος ότι παρακολουθεί τον Άρη από όταν το Βικελίδης ήταν χωμάτινο!

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μητσίογλου

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Συγκλονιστικός Μητσίογλου: «Σε αυτούς αξίζει περισσότερο η τιμή της ΠΑΕ απ’ ότι σε μένα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα