Δεν τους τρόμαξε η Σέλτικ

Την ευκαιρία να "κατασκοπεύσουν" τις δύο υποψήφιες αντιπάλους της ΑΕΚ στον Γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν το βράδυ της Τετάρτης (25/7) οι άνθρωποι της Ένωσης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν την αναμέτρηση, στην οποία η Σέλτικ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με ανατροπή να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με τελικό σκορ 3-1.

Ναι μεν το γεγονός ότι οι Σκοτσέζοι μπόρεσαν να γυρίσουν το ματς και να γίνουν "αφεντικά" για την πρόκριση επιβεβαίωσε τη δυναμική τους, αλλά
σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν να αποτελούν φόβητρο για τους Κιτρινόμαυρους. Αντίθετα η Σέλτικ έδειξε ότι έχει τρωτά σημεία στο παιχνίδι της, τα οποία αν τα εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση, σε περίπτωση που οι Σκωτσέζοι πάρουν το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό της διοργάνωσης.

Από την άλλη και η Ρόζεμποργκ, παρά το γεγονός ότι πέτυχε τον στόχο του εκτός έδρας γκολ, παρουσίασε αδυναμία διαχείρισης του σκορ και πλέον μένει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να ελπίζει σε πρόκριση.

Ο αναλυτής της ΑΕΚ και άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδη, Βασίλης Αρματάς, ήδη προετοιμάζει το βίντεο το οποίο θα δουν οι παίκτες της Ένωσης προκειμένου να πάρουν μια πρώτη "γεύση" από τις δύο πιθανές αντιπάλους τους στις αρχές Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα