Δεν ...κρατιούνται για τα ντέρμπι!

Στις μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει χρόνος για ...πανηγύρια και ενθουσιασμό. Οι χαρές κρατούν λίγες ώρες και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερα όταν ακολουθούν τα ...δύσκολα και η τριάδα των αγώνων – «φωτιά» κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η εντυπωσιακή
εκκίνηση στο πρωτάθλημα έχει σκορπίσει χαμόγελα στην ομάδα και στον κόσμο. Οι Πράσινοι χάρηκαν κάθε λεπτό στα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα, όμως ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε λίγες ημέρες σε μια δύσκολη διαδικασία με αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Και γι' αυτά τα παιχνίδια δεν... κρατιούνται οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

Εκεί θα φανεί η πραγματική δυναμική του Τριφυλλιού. Σε αυτά τα παιχνίδια θα δούμε πόσο σκληρό είναι το "μέταλλο" αυτής της ομάδας. Στα ντέρμπι θα τεστάρουν οι Πράσινοι τις δυνατότητες τους και θα διαπιστώσουν πόσο κοντά ή μακριά είναι σε σχέση με τους μεγάλους αντίπαλους τους.

Τα θετικά αποτελέσματα στις πρώτες επτά "στροφές" του πρωταθλήματος, οι καλές εμφανίσεις και η καθολική αναγνώριση από το φίλαθλο κοινό για την ποιότητα των "μπέμπηδων", έχουυν ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Όμως μια νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα ντέρμπι μπορεί να ...απογειώσει αυτή την ομάδα. Για πολλά από αυτά τα παιδιά, η συμμετοχή σε ένα μεγάλο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν μέχρι τώρα ένα όνειρο ζωής. Σε λίγα εικοσιτετράωρα, όχι μόνο θα το βιώσουν, αλλά θα επιδιώξουν και να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το ποδοσφαιρικό όνειρο.

Όλα τα βλέμματα θα είναι "καρφωμένα" σε αυτά τα ματς που μπορούν μέσα σε μια νύχτα να "μεταμορφώσουν" ένα παιδί σε ...άντρα. Ένα ταλέντο στον επόμενο ηγέτη. Γιατί είναι κάτι παραπάνω από απλά παιχνίδια…

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει κατορθώσει το …ακατόρθωτο στην αρχή της σεζόν και έχει διαψεύσει τους πάντες! Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, οι Πράσινοι έχουν ήδη κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν στα ντέρμπι. Μονάχα κέρδη μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός από αυτά τα ματς.

Το πάθος περισσεύει, οι παίκτες του Τριφυλλιού μετρούν αντίστροφα το χρόνο για να αρχίσει η διαδικασία των ντέρμπι και στο τέλος αυτής της διαδρομής θα γίνει το "ταμείο".
Keywords
Τυχαία Θέματα