Δεν γνωρίζουμε ακόμα τη διάρκεια του Kingdom Hearts 3

Οι φήμες δεν ισχύουν!

Παρά τις αναφορές που υποδηλώνουν ότι το Kingdom Hearts 3 θα έχει campaign περίπου 40-50 ωρών και πρόσθετο περιεχόμενο που ενισχύει αυτόν τον αριθμό σε εκτιμώμενες 80 ώρες, το Square Enix δεν έχει ακόμη αποφασίσει για την τελική διάρκεια του πολυαναμενόμενου sequel.

Ένα preview report από το Geek.com του Kingdom Hearts 3 που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα υποδηλώνει

ότι οι εκτιμήσεις της διάρκειας του παιχνιδιού είχαν επιβεβαιωθεί. Αυτό το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα βασικά campaigns στο franchise του Kingdom Hearts.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αν και η Square Enix δεν έχει κάνει σχόλιο πάνω στο ζήτημα.

Θα μπορούσε το Kingdom Hearts 3 να είναι τόσο μεγάλο; Ο franchise director Tetsuya Nomura έχει συζητήσει στο παρελθόν την προσπάθεια να φτιάξουν τους κόσμους του Kingdom Hearts 3 πιο επεκτάσιμους σε σχέση με τους παλιότερους τίτλους της σειράς. Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα και επίσημα ανακοινωμένες εκτιμήσεις είναι ακόμα... εκτιμήσεις.

Το Kingdom Hearts 3 κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου 2019 σε PS4 και Xbox One.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceH Square Enix κυκλοφόρησε τρία βίντεο εν όψει του Kingdom Hearts 3Περιμένοντας την Ε3 2018 - Kingdom Hearts 3Η αντίστροφη μέτρηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα