Ντιν πενταετίας στην Έβερτον

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λούκας Ντιν από τη Μπαρτσελόνα στην Έβερτον, με τον Γάλλο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2023.

Ο Ντιν ταξίδεψε στην Αγγλία τη Δευτέρα (30/7), ύστερα από τη συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία θα αποφέρει στη Μπάρτσα 20 εκατ. ευρώ, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς
διάρκειας.

«Η Έβερτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος με υπέροχη ιστορία. Θέλω να αγωνιστώ, να πετύχω νίκες και να εντυπωσιάσουμε τους οπαδούς μας με το ποδόσφαιρο μας. Έπαιξα καλό ποδόσφαιρο στη Ρώμη και τη Βαρκελώνη. Βελτιώθηκα πολύ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος παίζοντας μαζί με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Όταν παίζεις δίπλα στους καλύτερους σε βοηθάει να χτίσεις τον χαρακτήρα σου, να γίνει καλύτερος στις προπονήσεις και στους αγώνες και να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό εδώ. Ο καθένας θα ήθελε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχω μπροστά μου. Δεν φοβάμαι, είμαι ενθουσιασμένος. Για εμένα είναι μια νέα ευκαιρία να ανακαλύψω μια νέα πόλη, ένα νέο πρωτάθλημα, καινούργιους ανθρώπους και έναν υπέροχο σύλλογο όπως η Έβερτον», ήταν τα λόγια του Λούκας Ντιν μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Keywords
Τυχαία Θέματα