Το Super Cup Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό στη Nova

H πρώτη «κούπα» στη Γαλλία, κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό για το Super Cup Γαλλίας
(Trophée des Champions) που θα διεξαχθεί στην πόλη Σενζέν της Κίνας για εμπορικούς λόγους. Εκεί θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη Γαλλία, στη χώρα που κατέκτησε πριν από ένα μήνα το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα δουν τον αγώνα ανάμεσα στην νταμπλούχο της περσινής σεζόν Παρί Σεν Ζερμέν των Νειμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ και Τιάγκο Σίλβα και της φιναλίστ του περσινού τελικού Κυπέλλου, Μονακό των Φαλκάο και Μουτίνιο. Να θυμίσουμε ότι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από τη φετινή σεζόν θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς θα παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Ligue 1, το Κύπελλο Γαλλίας Coupe de France και το Λιγκ Καπ Γαλλίας Coupe de la Ligue.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Παρασκευή 3 Αυγούστου, την Κυριακή 5 Αυγούστου και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις αναμετρήσεις Ρέντινγκ – Ντέρμπι, Λιντς – Στόουκ και Χαλ – Άστον Βίλα αντίστοιχα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στην συναρπαστική EFL Championship Αγγλίας, ενώ την Τρίτη 7 Αυγούστου θα δουν τον αγώνα Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Μπρόμιτς, ο οποίος ανοίγει πρόωρα την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σαββατοκύριακο 4-5 Αυγούστου θα δουν και τους αγώνες Μάτερσμπουργκ - Σάλτσμπουργκ (2η αγωνιστική) και Χάμαρμπι – Τρέλεμποργκ (16η αγωνιστική) για τα πρωταθλήματα Αυστρίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Super Cup Γαλλίας
Σάββατο 4 Αυγούστου: 15:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό, Novasports1HD, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
EFL Championship Αγγλίας
Παρασκευή 3 Αυγούστου: 22:00 Ρέντινγκ - Ντέρμπι, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
Κυριακή 5 Αυγούστου: 18:30 Λιντς – Στόουκ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Δευτέρα 6 Αυγούστου: 21:45 Χαλ – Άστον Βίλα, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Τρίτη 7 Αυγούστου: 21:45 Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Μπρόμιτς, Novasports2HD
Austrian Football Bundesliga
Σάββατο 4 Αυγούστου: 18:00 Μάτερσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Allsvenskan Premier Division Σουηδίας
Κυριακή 5 Αυγούστου: 16:00 Χάμαρμπι – Τρέλεμποργκ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Keywords
Τυχαία Θέματα