Δεν έχει άλλα περιθώρια η ΑΕΚ

«Μονόδρομος» αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για τη δωδέκατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο» για να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία αποτελέσματα και να δείξουν πως συνέρχονται, μετά τον καταστροφικό για αυτούς Νοέμβριο, που τους απομάκρυνε από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στο συγκεκριμένο
ματς και να δείξουν πως δε θα παρατήσουν τη «μάχη» για τον εφετινό τίτλο, παρά τη διαφορά που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτό το ματς. Όλα δείχνουν πως η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Γκάλο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γαλανόπουλο και Μάνταλο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Οι Μπογέ και Κλωναρίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοράν, καθώς επίσης και οι εκτός πλάνων, Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα