Το σχέδιο νίκης του Δώνη στο "Κλ. Βικελίδης"

Με δύο σημαντικές απουσίες (Μουνιέ, Κουλιμπαλί), τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη "λαβωμένο", αλλά "ετοιμοπόλεμο" και πίστη για τη νίκη θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη ("Κλ. Βικελίδης, 02/12, 19:00, live Novasports.gr).

Οι Πράσινοι προέρχονται από την ευρύτερη εφετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα και η "πεντάρα" επί
του Απόλλωνα ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" και με εξαίρεση κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στο τακτικό πλάνο, δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει σημαντικά την ενδεκάδα του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σωκράτης Διούδης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο γήπεδο. Έτοιμος είναι και ο Φάνης Μαυρομμάτης, όμως η θετική εμφάνιση του Βαγγέλη Οικονόμου την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε σε δίλημμα τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα κληθεί να επιλέξει έναν εκ των δύο για το κέντρο της άμυνας ( προβάδισμα ο Οικονόμου).

Στα χαφ, λειτούργησε καλά η τριάδα και είναι αρκετά πιθανό να διατηρηθεί και στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ μεσοεπιθετικά φαντάζει δύσκολο να ...χαλάσει η "συνταγή".

Το πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη: Διούδης, Ινσούα, Οικονόμου (Μαυρομμάτης), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα