Χοακίν : "Ούτε για φροντιστής δεν κάνει ο Κούμαν"

Χοακίν : "Ούτε για φροντιστής δεν κάνει ο Κούμαν"evlachosΤρί, 11/03/2020 - 15:35

Ο άνθρωπος ρεκόρ, η ιστορία της Μπέτις, ο Χοακίν ρωτήθηκε και έδωσε την άποψή του για τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν με τον οποίο δούλεψε όταν οι δύο βρέθηκαν μαζί στην Βαλένθια την σεζόν 2007/08.

Ο Κούμαν έμεινε στον πάγκο των "νυχτερίδων" για 34 αγώνες πριν απολυθεί τον Απρίλιο του 2008. Ο Χοακίν όμως κάθε άλλο παρά με τα καλύτερα μιλάει για τον Ολλανδό προπονητή. 

"Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία

στην καριέρα μου. Δεν ήταν ευχάριστο αλλά όπως λέω πάντα, πρέπει να επιβιώνεις σε μια κατάσταση. Με πονάει αυτό που συνέβη τότε, πέρασα άσχημα" δήλωσε ο Χοακίν ο οποίος αρκετές φορές είχε διαφωνήσει έντονα με τον Κούμαν

"Ούτε για φροντιστής δεν κάνει. Αλλά δεν με ενοχλεί πιά, γύρισα σελίδα Τα έχουμε συζητήσει. Ευτυχώς, δεν έμεινε πολύ στην Βαλένθια και σώσαμε εκείνη την χρονιά όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ξέρω ότι δεν θα με χαιρετήσει και να είστε σίγουροι πως ούτε εγώ θα τον χαιρετήσω όταν συναντηθούμε" πρόσθεσε ο Χοακίν.

Δεν θα αργήσει η συνάντησή τους καθώς το απόγευμα του Σαββάτου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπέτις στην Λα Λίγκα. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Betis - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Betis Sevilla ΙΣΠΑΝΙΑ Η ζωντανή ιστορία της Μπέτις, ο ακραίος επιθετικός Χοακίν "επιτέθηκε" στον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 15:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα