Χρόνινχεν: Έναν μήνα ακόμη εκτός ο Ρόμπεν

Χρόνινχεν: Έναν μήνα ακόμη εκτός ο Ρόμπεν evlachosΤρί, 11/03/2020 - 14:48

Ο Άριεν Ρόμπεν έχασε δύο αγώνες στην Eredivisie με μυϊκά προβλήματα και δεν θέλει να επιστρέψει στους αγώνες πριν να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. 

"Δεν θα αρνηθώ ότι είμαι απογοητευμένος. Ήθελα να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια αλλά μετά από πόνους σε συγκεκριμένα σημεία και αρκετή κουβέντα με τους γιατρούς δεν είναι εύκολό να συμβεί αυτό τώρα" δήλωσε ο Ρόμπεν

Η

Χρόνινχεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα καθώς είναι στην έβδομη θέση με τέσσερις νίκες σε επτά αγωνιστικές και μόλις στο -5 από την κορυφή.

"Δεν είναι σωστό για τους συμπαίκτες μου και για την ομάδα μου επίσης όλοι να ασχολούνται με εμένα. Η ομάδα πηγαίνει καλά και οι συμπαίκτες μου αποδίδουν εξαιρετικά, αυτοί αξίζουν τα μπράβο και δεν πρέπει να ασχολείστε με εμένα" δήλωσε ο 36χρονος ακραίος επιθετικός. 

Φυσικά τα μικρά εμπόδια που του παρουσιάζονται δεν πρόκειται να τον σταματήσουν. Μπορεί να χρειαστεί ένας μήνας αλλά θα επιστρέψει. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια και μόλις σαράντα-τέσσερα λεπτά συνολικά με τελευταία συμμετοχή στις 18 Οκτωβρίου στην ισοπαλία 0-0 με την Φορτούνα Σιτάρντ. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Groningen - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Groningen ΟΛΛΑΝΔΙΑ Θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη για να επιστρέψει στους αγώνες με την Χρόνινχεν, ο Άριεν Ρόμπεν. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 14:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα