Εθνική Γυναικών: Θετική στον Covid-19 η Σωτηρίου!

Εθνική Γυναικών: Θετική στον Covid-19 η Σωτηρίου!basket1thanosΤρί, 11/03/2020 - 15:16

Σημαντικό πρόβλημα για την Εθνική μπάσκετ Γυναικών καθώς η αρχηγός Κατερίνα Σωτηρίου διαγνώστηκε με Covid-19 και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους προσεχείς προκριματικούς αγώνες για το Eurobasket Γυναικών 2021.

Συγκεκριμένα, η άλλοτε αθλήτρια του Ολυμπιακού,

υποβλήθηκε σε τεστ στην Ουγγαρία από την ομάδα της (Τσέγκλεντ) και θα παραμείνει σε καραντίνα εκεί μην μπορώντας να ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα κρίσιμα ματς με την Βουλγαρία (12 Νοεμβρίου) και την Σλοβενία (14 Νοεμβρίου).

Αναλυτικά το "μήνυμα" της αρχηγού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι διαγνώσθηκα θετική στο δεύτερο τεστ κορονοϊού (PCR), που έκανα, στις 30/10. Το γεγονός αυτό δεν μου επιτρέπει να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα λείψω από προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, όμως ελπίζω και εύχομαι ό,τι θα επιστρέψω δυνατή και υγιής, για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μας για νίκες και πρόκριση. Καλή επιτυχία στα κορίτσια και σε όλους που απαρτίζουν την ομάδα!

Κατερίνα Σωτηρίου (αρχηγός Εθνικής Ομάδας Γυναικών)»

ΕΛΛΑΔΑ - Ελλάδα - ΜΠΑΣΚΕΤ Εθνική Γυναικών Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 ΕΛΛΑΔΑ Χωρίς την Κατερίνα Σωτηρίου θα παραταχθεί η Εθνική μπάσκετ Γυναικών στους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αρχηγός ανιχνεύτηκε με Covid-19 και θα παραμείνει σε καραντίνα στην Ουγγαρία. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 15:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα