ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στην Ουκρανία (pic)

ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στην Ουκρανία (pic)gvasilioΤρί, 11/03/2020 - 14:28

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία. Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης.

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως αναμενόταν, επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ,

καθώς εδώ και μέρες προπονείται δίχως ενοχλήσεις με τον Ουκρανό να ξεπερνάει τον μυϊκό τραυματισμό του και να επιστρέφει στη δράση μετά από τρία ματς και τον αγώνα στη Μπράγκα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον ιό Covid-19 και παρά το ότι είναι ασυμπτωματικός ακολουθεί ήδη τη σχετική διαδικασία που προβλέπεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. 

Από εκεί και έπειτα, ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε την Τρίτη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με μοναδικά προβλήματα πλέον τους Λιβάι Γκαρσία και Γιάννη Σαρδέλη.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την προπόνηση υπήρξε αναλυτική ενημέρωση των ποδοσφαιριστών από το ιατρικό επιτελείο για ό,τι προβλέπεται μετά το κρούσμα του Μπακάκη που ήταν και το πρώτο για την ΑΕΚ και για το τι πρέπει να προσέξουν. Άπαντες ήταν βεβαίως ήρεμοι γιατί και ο διεθνής αμυντικός τους είχε ενημερώσει ότι είναι μια χαρά, ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

 

Με 24 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τη Ζόρια στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας στο πλαίσιο της ...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία. Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 14:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα