Χατζηδιάκος: "Όνειρό μου να παίξω Εθνική με Μανωλά-Σωκράτη" (vid)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότηγμα και περιχαρής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Εθνικής ομάδας. Σε μια περίοδο μάλιστα που πέφτει μεγάλο βάρος στους στόπερ της αποστολής μιας και απόντες θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς τους οποίους δεν κάλεσε ο Τζον Φαντ Σχιπ. Δείτε τί είπε για αυτή την απόφαση του Ολλανδού τεχνικού.

Πρώτη κλήση στην Εθνική ομάδα, στη θέση των στόπερ από την οποία μετά από χρόνια απουσιάζουν οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

"Πάντα
ήταν το όνειρο μου να πάιξω στην Εθνική Ελλάδος και να παίξω μαζί με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά οι οποίοι δυστυχώς δε βρίσκονται εδώ πέρα. Το λόγο δεν τον ξέρω, αλλά για μένα είναι μια ευκαιρία να αποδείξω το τί μπορώ να κάνω για την Εθνική."

Νιώθεις μεγαλύτερη την ευθύνη ή το βάρος από τη στιγμή που θα απουσιάσουν οι δύο αυτοί παίκτες και ουσιαστικά είσαι ένα από τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσει;

"Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι στην καριέρα μου. Αφού δέχθηκα αυτή την κλήση θα δώσω τα πάντα για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω κι εγώ σε αυτή τη θέση."

Με ποια παιδιά γνωρίζεσαι ήδη και έχεις έρθει ήδη πιο κοντά;

"Με τον Λημνιό ήμασταν μαζί στην Εθνική Ελπίδων και με τον Βρουσάι και τον Παυλίδη έχουμε παίξει αντίπαλοι το Σαββατοκύριακο, τους είχα γνωρίσει και πέρσι στην Ολλανδία και μιλήσαμε για την κλήση μας."

Έχοντας μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, θεωρείς πως υπάρχει διαφορά στη νοοτροπία ανάμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό του εξωτερικού;

"Υπάρχει διαφορά στην νοοτροπία στην Ακαδημία που ήμουνα εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, αλλά θεωρώ ότι στην Ελλάδα υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και πολλοί παίκτες οι οποίοι θέλουν δουλειά, όπως κι εγώ για να το αποδείξουμε."

Ποιος σε ενημέρωσε για την κλήση και πως σε υποδέχτηκαν στην ομάδα;

"Ο κύριος Φαντ Σχιπ με πήρε τηλέφωνο. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ ωραία εδώ και ένιωσα αμέσως μέλος της ομάδας."
Keywords
Τυχαία Θέματα