"Πνίγηκαν" στη βροχή και στο άγχος

Η Λαμία και ο Παναιτωλικός "καίγονταν" για τους βαθμούς της νίκης στο αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της ομάδας της Φθιώτιδας, που έκλεινε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, όμως, "πνίγηκαν" στο βρεγμένο τερέν και στο άγχος τους, δεν κατάφεραν να σκοράρουν (0-0) κι έτσι αρκέστηκαν στον πόντο της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, στο 62ο, όταν το σουτ του
Βάντερσον βρήκε το δοκάρι του Γιαννακόπουλου, για τέταρτη φορά, όμως, στη σεζόν, έμειναν σε ισόπαλο εντός έδρας αποτέλεσμα, που έφερε πικρία και μικρή βαθμολογική συγκομιδή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, είχαν την καλύτερή τους στιγμή νωρίς, στο 10ο, όταν σε εξ επαφής κεφαλιά του Λουσέρο απέκρουσε ο Βελλίδης στη γραμμή, από 'κει και πέρα, όμως, ουσιαστικά δεν έκαναν κάτι περισσότερο. Γι' αυτούς, βεβαίως, ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν μόνο ήττες μέχρι σήμερα, χωρίς να σημαίνει ότι μένουν ικανοποιημένοι από αυτό.

Ενισχυμένο κέντρο

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο της Λαμίας με ενισχυμένο κέντρο. Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, Σωτήρης Αντωνίου, παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βελλίδης, τριάδα στην άμυνα οι Πλιάτσικας, Βύντρα και Αντέτζο, στα δύο άκρα ήταν οι Βάντερσον και Σκόνδρας, στο κέντρο οι Δημούτσος και Μπεχαράνο, και μπροστά οι Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τιρόνε.
Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λουίς Κάστρο, παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γιαννακόπουλος, ο μοναδικός Έλληνας στην εντεκάδα, στο κέντρο της άμυνας οι Σιέστεντ και Μαρσιάλ και στα δύο άκρα οι Σανιά και Μπάλμπι. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Λουσέρο και Ταχάρ, επιτελικός ο Ντάλσιο, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Ντίας και Ρομάν και σέντερ φορ ο Μοράρ.
Οι δύο προπονητές ήταν φανερό ότι δεν ήθελαν να δώσουν χώρο στον αντίπαλο, σε αυτό το βαρύ τερέν, όπου το λάθος ήταν εύκολο και μπορούσε να γίνει εύκολα. Οι γραμμές ήταν κοντά ένθεν κακείθεν, με τους παίκτες να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν με άνεση την μπάλα.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα και όλα τα γκολ σε video από το match center του Novasports.gr.

Περισσότερα σε λίγο
Keywords
Τυχαία Θέματα