Eρυθρός Αστέρας-Παρτίζαν 80-73: Ο Νέντοβιτς «αποφάσισε» για τη δεύτερη νίκη

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της συμπολίτισσας με 80-73 στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» και είναι ένα βήμα μακριά από το έβδομο τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή στη «Stark Arena» με την Παρτίζαν να χρειάζεται μόνο τη νίκη αν δεν θέλει να διαγράψει ακόμα έναν φετινό της στόχο.

Την τρέχουσα σεζόν το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει νικήσει την Παρτίζαν μία φορά στην EuroLeague, μία στην κανονική διάρκεια της ABA League,

άλλη μία στο Radivoj Korac Cup και πλέον δύο φορές στους τελικούς.

Ο Νέντοβιτς ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας 21 πόντους σε 17 λεπτά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε τρόπο να τον περιορίσει στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, αλλά δεν βρήκε τρόπο να μπορέσει να «κλέψει» η ομάδα του το προβάδισμα. Στις αρχές του 4ουδεκαλέπτου προσπάθησε να το πετύχει, όμως σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο Ερυθρός Αστέρας να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη…

Κατώτεροι των προσδοκιών οι Νάναλι (2π. 0/9 σουτ), Πάντερ (7π. 2/8 σουτ), σε αντίθεση με τους Σμιθ (12π.), Λε Ντέι (11π.), Καμπόκλο (11π.) και Ντόζιερ (11π.). Για τους νικητές 21 πόντους είχε ο Ντέντοβιτς και από 10 πόντους οι Μπολομπόι, Λάζιτς.

Αυτή είναι η 3η σερί φορά που οι δύο ομάδες του Βελιγραδίου συναντιούνται στον τελικό της διοργάνωσης με τον Ερυθρό Αστέρα να πανηγυρίζει το 2022 και η Παρτίζαν πέρυσι.

Δεκάλεπτα: 17-19, 38-38, 61-57, 80-73

Keywords
Τυχαία Θέματα