Μπότος: "Τιμή μου να βρίσκομαι στην ΑΕΚ" (video)

Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της ΑΕΚ, ο Φοίβος Μπότος μίλησε στην κάμερα των καναλιών novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για την ομάδα του και το Κύπελλο, αλλά και τα όνειρά του με τη "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Για το πως βιώνει τις προπονήσεις της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ: "Η ομάδα πάει καλά, γι' αυτό προσπαθούμε. Ο προπονητής έχει αλλάξει και
προπαθεί να περάσει τις δικές του αντιλήψεις, τη δική του νοοτροπία. Την γνωρίζουμε όμως γιατί είχε βρεθεί ξανά στην ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η τρίτη θέση πλέον, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας".

Για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία: "Είμαστε το φαβορί για να περάσουμε στον τελικό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά το δεύτερο ημίχρονο. Στη Λαμία θα πάμε για να προκριθούμε και τυπικά στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο".

Για το πως νιώθει όταν αγωνίζεται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας: "Είναι πάρα πολύ όμορφο. Πάρα πολύ ωραίο να αγωνίζομαι με τέτοιους παίκτες. Μαθαίνω πολλά απ' αυτούς καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και στα παιχνίδια. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι μαζί τους".

Για τον Νίκο Κωστένογλου: "Είναι καινούργιος στην ομάδα. Και αυτός θέλει να περάσει τις δικές του σκέψεις στην ομάδα. Από τα λίγα παιχνίδια που έχω στην Κ19 με τον κύριο Κωστένογλου έχει κάποια δικά του πολύ καλά στοιχεία που θέλει να μας περάσει και προσπαθεί καθημερινά να μας κάνει καλύτερους".

Για τα όνειρά του με τη φανέλα της ΑΕΚ: "Σίγουρα έχω όνειρα... Αλλά θέλω να δουλέψω και να παίξω στην ΑΕΚ και να την βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί".

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: "Παραδοσιακά η Ξάνθη στην έδρα της είναι μια δύσκολη ομάδα. Σκλήρη ομάδα. Θέλουμε μόνο τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα όπως σε κάθε παιχνίδι".
Για την θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο: "Μπορώ να παίξω οπουδήποτε με βάλει ο προπονητής μου. Μου αρέσει περισσότερο όμως στο κέντρο. Στη θέση "8" ή στο "10".
Keywords
Τυχαία Θέματα