Power of love – spoiler 5/4: Τι θα δούμε σήμερα!

16:45 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Παρασκευή (5/4) σήμερα και είναι η μέρα του Gala στο Power of love και μάλιστα θα υπάρξει και διαγωνισμός στον οποίο θα έχουμε εντάσεις!

Όπως αναφέρει το youweekly στο σημερινό επεισόδιο στο Power of love θα παρακολουθήσουμε να γίνεται ένας διαγωνισμός για το ποιος είναι ο πιο σέξι παίκτης – παίκτρια!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα σημειώνει πως σε αυτόν το διαγωνισμό θα υπάρξουν

πολλά μαλλιοτραβήγματα αλλά ως πιο σέξι άντρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα ψηφιστεί ο Τζόνι ενώ από την ομάδα των γυναικών θα αναδειχτεί η Ρένια!

Ένταση στο Power of love. Σιγά το νέο δηλαδή! Άλλωστε και στο χθεσινό επεισόδιο, της Πέμπτης (4/4) κάτι αντίστοιχο είδαμε. Τη Νέρτζηνα ζητά εξηγήσεις από τον Παύλο και να του λέει πως χώρισε επειδή δεν υπήρχε συναισθηματική επαφή!



Παίκτης του Power of Love τα έκανε γυαλιά καρφιά

Εξάλλου, όμως διαβάζουμε στο Vanda’s blog: «παίκτης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πολύ αυτό γνωστό μαγαζί της Τρούμπας, με φίλους του – μάλιστα ένας από αυτούς είχε απασχολήσει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks σε ρόλο μνηστήρας παίκτριας – και άνοιγε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο! Σε κάποια στιγμή, έριξε το ποτήρι του με δύναμη στο πάτωμα κάνοντάς το γυαλιά καρφιά!».

Power of love: Το μήνυμα του Παύλου

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Παύλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από το τέλος του χθεσινού επεισοδίου.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το σπίτι των ανδρών και έγραψε στην λεζάντα του:

«Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !#poweroflove #skaitv».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !#poweroflove #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παυλος Παπαδοπουλος •official• (@pavlos_papadopoulos) στις 3 Απρ, 2019 στις 6:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Life is better in Black & White #poweroflovegr #poweroflove #poweroflovegr_skaitv #thessaloniki #atelier #privateclothing #tasosmitropoulos #tasosmitropouloscollection #salvatorezin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Koukouriki (@olympiakoukouriki_official) στις 4 Απρ, 2019 στις 2:38 μμ PDT

The post Power of love – spoiler 5/4: Τι θα δούμε σήμερα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα