Μποχωρίδης: “Προετοιμασμένοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό”

Ο Αρης αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Eurocup (4/10, 20:00, NOVA) με πρώτη αντίπαλο την Γκραν Κανάρια που έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στη σεζόν για το ισπανικό Πρωτάθλημα. Για τον Αρη θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνιδι.  Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη media day του Άρη. 

Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν, παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Οι Ελληνες κυρίως ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα περιμένουμε. Οι ξένοι θέλουν να το γευτούν και να το ζήσουν”.

Για την Γκραν Κανάρια είπε: “Είναι μια ομάδα που είναι ομάδα του προπονητή της, έχει έμπειρους παίκτες, μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη στο γήπεδο αν την αφήσεις. Εμείς από την αρχή θέλουμε να προσέξουμε την άμυνά μας, να δώσουμε τον δικό μας το ρυθμό και να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για να φτάσουμε στη νίκη”. 

Για τους στόχους του Άρη στη διοργάνωση, είπε: “Οι στόχοι θα φανούνε μέσα στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε από αύριο που έχουμε και την έδρα μας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα δούμε στο γήπεδο τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε”. 

Για την αγωνιστική ταυτότητα του Άρη είπε: “Η φιλοσοφία του κόουτς είναι να ξεκινάμε από την άμυνα, να βγαίνει ένταση από την αρχή, πάρα πολύ ενέργεια, αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος, να μπορέσουμε να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουνε γιατί είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι. Νομίζω ότι θα μπούμε συγκεντρωμένα από την αρχή και θα επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό”. 

Για τα παιχνίδια που έχει ήδη η Γκραν Κανάρια στη σεζόν είπε: “Έχουνε ρυθμό, έχουνε παίξει επίσημα παιχνίδια ενώ για μας είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, όλα αυτά όμως είναι στα χαρτιά. Οταν ξεκινάει το παιχνίδι, άμα μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε”. 

Πρόσθεσε: “Οι ξένοι παίκτες έχουν ενθουσιαστεί που βρίσκονβται εδώ πέρα, σε αυτό το περιβάλλον και από τα φιλικά παιχνίδια ακόμα έχουνε δει τι δυναμική υπάρχει και νομίζω ότι και εγώ και τα άλλα παιδιά που είναι έμπειρα θα τους προετοιμάσουμε για να δώσουμε τον καλύτερο τους εαυτό”. 

Για την έναρξη της συνεργασίας του Βασίλη Σπανούλη με την Εθνική ομάδα, είπε: “Καλή επιτυχία εύχομαι, πραγματικά ελπίζω αυτό που λέγαμε και το καλοκαίρι να μπορέσει αυτή η Εθνική να έχει μια συνέχεια, να κρατήσει αυτό το κλίμα που έχει και τα επόμενα χρόνια και πραγματικά να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερο απουσίες για να παρουσιαστούμε για το καλύτερο δυνατό. Καλή τύχη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα